2777
2789
عنوان

سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید

71 بازدید | 14 پست

سلام من عقد کردم رابطمون خیلی معمولی جلو میرفت و خیلی ادعای عاشقی میکرد

الان مدام جر و بحثمون به دعوا ختم میشه و از هم بی خبر میمونیم یسری رفتارهاش کلا عوض شده 

مدام بهم میپیچه با خانوادم در بیام میگه چرا رفتی باهاشون دنبال بحث میگرده تا دعوا درست کن 

ازم فراری شده نمیاد دیدنم دیروز بعد چند وقت رفتیم بیرون ده دقیقه گذاشتم خونه گفت برو خونه 

گوشیشو ازم قایم میکنه جواب تلفنمو سر سنگین میده نسبت بهم بیخیال شده کاملا فقط برای گیر دادن میاد ی حرفی میزنه اعلام حضوری کنه باهام دعوا میکنه فحشم میده از مشکلاتی ک با خانوادم داشتم تو گذشته ب عنوان سر کوب بهم استفاده میکنه 

نمیتونم عقدمو بهم بزنم چون خانوادم سر کوفت بهم میزنن و بخاطره همین خانواده تن به این اشغال دادم 

مستقل هم نیستم درآمدی داشته باشم بتونم از دست همشون برم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت بهم بزن اما من دیگه باکره نیستم

باکره نباشی خب میخای سر ی بکارت باقی زندگی و عمرتو خراب کنی؟؟!!!! مطمئن باش بعد ازدواج به اختلاف بیشتری میخوری و اون موقع باید جداشی. البته این نظر منه و متاسفانه تجربه مشابه تو داشتم 

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
باکره نباشی خب میخای سر ی بکارت باقی زندگی و عمرتو خراب کنی؟؟!!!! مطمئن باش بعد ازدواج به اختلاف بیش ...

خانواده اشغالی دارم خرج دندون خرابمم تقبل نمیکنند با اینکه وضع مالیشون خوبه همش منتظر من از این خونه برم

اره ی حرف بد هم بهم زد ک نمیتونم بیانش کنم

خب عزیزم شما داری چوب اشتباه خودتو میخوری دوره عقد و نامزدی برا شناخته نه بدبخت کردن خودتون، امیدوارم مشکلت حل بشه و ادامه زندگیت نابود نشه❤️

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
خانواده اشغالی دارم خرج دندون خرابمم تقبل نمیکنند با اینکه وضع مالیشون خوبه همش منتظر من از این خونه ...

اوکی پس مطمئننشون کن ک فعلا رفتنی نیستی. 

اگه همچین قضیه و در جریان قراربگیرن هروز خدا دعوا درست می‌کنند لقمه غذارو میشمارن برام

بذار بشمرن. اصلا محل نکن و بی اعتنا باش. قرار نیس زندگیتو تا آخر عمر خراب کنی. اگ شاغلی ک عالیه وگرنه سعی کن کار کنی هم درآمد داری هم کمتر جلو چشمشون. 

بذار بشمرن. اصلا محل نکن و بی اعتنا باش. قرار نیس زندگیتو تا آخر عمر خراب کنی. اگ شاغلی ک عالیه وگرن ...

چه کاری تو شهر کوچیک انجام بدم از نظرتون 

دانشگاهمو ول کردم بخاطره همسرم نذاشت برم