2777
2789

آره من رفتم ۲۰ جلسه

برای افسردگی بعد زایمان

و خیلی بهتر شدم

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صحبت کرد و راهنمایی داد؟

بیشتر من حرف میزدم در واقع دنبال این بودم کسی به حرفام گوش بده دنبال راه حل نبودم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چیکار کرد دقیقا؟

هر جلسه تمرین میداد. و خب من هم تمرینات رو خوب انجام میدادم

مدیتیشن و اینا نیستا، بیشتر یه جور مهندسی افکار بود

مثلا میگفت افکار سطحی ناراحت کننده ات رو بنویس و با فلان فرمول به طرحواره کودکیت برس، بعد برای بزرگترین طرحواره ها تمرین تصویرسازی میداد

خطاهای فکری رو شرح میداد و میگفت تو افکارت پیدا کن بنویس برام بیار

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

من یه مدت از اسنپ دکتر می گرفتم افتضاااااح

نزدیک ۴۰۰ پول می برد واسه ۱ ساعت بعد سر ۲۰ دقیقه یهو قطع می شد

و نمی شد زنگ بزنم وقتی اون شماره رو می گرفتم دیگه وصل نمی شد به مشاور

از طرفی مشاور هم دیگه نمی تونست تماس بگیره چون جلسه تموم شده حساب می شد

هرچقدر هم تو قسمت چت بهش گفتم یه راه ارتباطی بجز اپ اسنپ بهم بده گفت نمی شه://

واقعا حالمو صدبدتر کرد که یذره وجدان کاری نداشت حداقل کاری که براش اینهمه پول گرفته رو کامل انجام بده

من یه مدت از اسنپ دکتر می گرفتم افتضاااااحنزدیک ۴۰۰ پول می برد واسه ۱ ساعت بعد سر ۲۰ دقیقه یهو قطع م ...

۱۴۸۰ هم همینطوریه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حس خوبی بود کسی به حرفام گوش کرد هرچند راهنمایی خاصی نکرد

بعد ۳۰ سال بالاخره با یکی درد و دل کردم و از ته دل زار زدم

من یه مدت از اسنپ دکتر می گرفتم افتضاااااحنزدیک ۴۰۰ پول می برد واسه ۱ ساعت بعد سر ۲۰ دقیقه یهو قطع م ...

دقیقا منم یه بار چت گرفتم به جای حرف زدن باهام برام قرص نوشت 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻