2777
2789
عنوان

ناپدری ظالم

242 بازدید | 19 پست

الان 12 ساله از طلاق پدر مادرم میگذره و تو این 12 سال من داغون شدم پدرم همون سال ازدواج کرد و رفت خارج کشور مادرمم به زور ازم مراقبت میکرد تا این که دیگه تحمل نداشت و ازدواج کرد با یه مرد خیلی عضلانی و قد بلند ماه های اول خیلی مهربون بود و واقعا جای پدرم بود و کمبود پدرم و تامین میکرد اما یه روز بخاطر بیماری یکی از بستگانمون مادرم به خارج شهر رفت و ناپدریمم برای راحتی من رفت بیرون ولی شب که اومد مست بود... من تو اتاقم خواب بودم و صدای در شنیدم و فکر کردم مادرمه رومو که اونور کردم دیدم ناپدریم دست گذاشت روی دهنم و ... خیلی سعی کردم فراموش کنم و حتی وقتی به مادرمم گفتم باور نکرد پدرمم سال هاست جواب تلفنم و نمی‌ده و اصلا فکر نمیکنه دختری داره و حتی پیش پلیسم رفتم گفت چون مدرکی باقی نمونده نمیشه کاری کرد و از اون شب به بعد روی نا پدریم توی روی من باز و خیلی وقت ها دست میزنه بهم و هر بار به مادرم و میگم و چند بار ازش حتی کتکم خوردم 

چیکار کنم؟خیلی حالم بده رو درس و همه چیم تاثیر گذاشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم شد؟🤐

فقط اونجا که پلیس بهت گفته نمیشه پیگیری کرد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
از کاربری و تعداد پست هات بوس خوبی نمیاد. طبق تجربه به نظرم سرکاریه

از اونجا ک گفته مرد عضلانی و قد بلند 

معلومه دختره تو فانتزی ها غرقه

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

احساس میکنم کاملا سرکاریه 

ولی اگه واقعی گفتی برو بهزیستی حتمااااا موضوع رو پیکیری میکنن..

در ضمن این موضوع رو پلیس هرگز نمیگه چون مدرک نداریم نمیتونیم کاری کنیم..

چون وقتی بهت دست درازی  میکنه سلول هاش روت باقی میمونه و پلیس خیلی راحت میتونه تشخیص بده ..

پس کمتر بیا زر بزن اینجا

مادرت باور کرده ولی به نفعش نیست باور کنه وانمود میکنه باور نکرده از آژانس اجتماعی کمک بگیر

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*