2777
2789
عنوان

محل خواب کودک

137 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دختر من ۱۷ ماهشه شیر خشکیه عادت کرده ساعت هشت و نیم شب بعد شامش میخوابه

تا ساعت ۳یا ۴ صبح

اون موقع بیدار میشه شیر میخوره باز میخوابه تا هفت و نیم هشت صبح

من الان یه ماهه عادتش دادم تنها تو اتاقش میخوابه

هیچ مشکلی نداره عروسکشم که دوست داره میگیره بغلش میخوابه

اما همسرم الان چند روزه گییییییر داده این نباید تنها بخوابه

تنها بخوابه اسیب روانی میبینه در اینده بی محبت و پرخاش گر میشه

برای همین شبا مجبور میکنه یا من پیشش بخوابم یا خودش میخوابه

دخترمم یکی پیشش میخوابه هر نیم ساعت یا نق میزنه تو خواب یا بیدار میشه و دیگه نمیخوابه همسرم میگه اشکال نداره عادت میکنه

میخوام بدونم من کار بدی کردم جداش کردم !؟

واقعا اسیب میبینه یا این جوری که خوابش بهم خورده اسیب میبینه !؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی کوچیک برای جدا کردن. من خودم این کارو نکردم. ولی اینکه میگی خوابش هم به هم ریخته باید پیگیری کن ...

وقتی تنها میخوابه اصلااااا بیدار نمیشه

اما بری پیشش بخوابی نق میزنه و خواب راحتی نداره

من تصمیم دارم از دوسالگی جدا کنمچون الان بلند میشه شب تخت خودش میخاد بیاد پایین 😂🤦♀️کم کم عادتش بد ...

تنها خوابیدن مشکلی نداره

یکی پیشش بخوابه اذیت میشه

منتها همسرم میگه بذار اذیت شه عادت میکنه

مگه نمیگی تنهاست پس چجور متوجه نق زدنش میشی؟ شاید نق میزنه اما چون پیشش نیستین متوجه نمیشید.

در اتاقش دقیقا کنار منه و بازه منم ولش نکردم خواب منم سبکه حتی شده شبا بیدار بودم تو هال یا پذیرایی ولی تا ساعت ۴ بیدار نشده بارها امتحان کردم اینو

مگه نمیگی تنهاست پس چجور متوجه نق زدنش میشی؟ شاید نق میزنه اما چون پیشش نیستین متوجه نمیشید.

بعدم دختر من صداش ماشالله ده تا رادیوعه بیدار شه گریه کنه دو تا خونه اون ورترم همه بیدار میشن 😂😂😂😂

جای بچه رو باید از یکسالگی جدا کرد، اینو من نمی گم ها فوق تخصص نوزادان میگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
در اتاقش دقیقا کنار منه و بازه منم ولش نکردم خواب منم سبکه حتی شده شبا بیدار بودم تو هال یا پذیرایی ...

چی بگم در هر حال باید با همسرتون به توافق برسید. میدونم بچه ها تو این سن اضطراب جدایی از مادر دارن و شنیدم اگه توی ۶ ماهگی جداشون نکردید بذارید برای سه سالگی به بعد. ولی خب هر مادری خودش بهتر بچه اش رو درک میکنه.

بعنوان بچه ای ک پیش پدرمادرش میخوابید میگم اصلاااا نذار پیشتون بخوابه .نمیدونی چقد روی روانشون تاثیر میذاره .اگه خودش اوکیه جداش کنید با همسرتم برید پیش مشاور اون تایید کنه آروم میگیره

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️