2821
2789
عنوان

حقیقت داره؟

316 بازدید | 25 پست

حقیقت داره که بیمارستانها دیگه سزارین انجام نمیدن و زایمان طبیعی اجباریه؟  

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ما تو شهرخودمون سزارین هم داریم شهر کوچک هم نیست که بگین بخاطر اونه.  تازگی ها چن نفر اشنا سزارین داشتن

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

جاریم ماه بعد بچش دنیا می یاد خیلی ناراحته چون دوست داشت سز بشه ولی هر بیمارستانی رفته قبول نکردن گفتن حتما باید طبیعی باشه

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

فکر نمیکنم ممکنه فقط دولتی ها اینجور باشن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فکر نمیکنم ممکنه فقط دولتی ها اینجور باشن 

به خصوصی هم سر زده بهش گفتن نمیشه

اولش خیلی صبر میکنن بعد که نشد میشه

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
   اولش خیلی صبر میکنن بعد که نشد میشه

چقد بد من بچه اولم سز بود میخواستم واسه دومی اقدام کنم اینو شنیدم ترسیدم

شدنش میشه منتهی سز اختیاری رو بیمه تقبل نمیکنه

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
2790
2823
2791
2779
2792