2821
2789
عنوان

حقیقت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست
به خصوصی هم سر زده بهش گفتن نمیشه

خیلی ها دیدم که سزارین شدن تو همین اردیبهشت امسال حتی شهریور امسال  الان شما خودت باردار هستی هفته چند هستی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چقد بد من بچه اولم سز بود میخواستم واسه دومی اقدام کنم اینو شنیدم ترسیدم

کسی که یکبار سزارین شده حداقل تو ایران بازم سزارین میکنن تا جایی که من میدانم چون خطرش قبول نمیکنن پزشک ها

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی ها دیدم که سزارین شدن تو همین اردیبهشت امسال حتی شهریور امسال  الان شما خودت باردار هستی ه ...

منم باردار نیستم عزیزم ولی تو فکرش هستم اقدام کنم واسه بچه دوم

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
چقد بد من بچه اولم سز بود میخواستم واسه دومی اقدام کنم اینو شنیدم ترسیدم

دختر دایی من به خاطر همین خیلی اذیت شد بعد که دیدن حالش داره خیلی بد میشه با دعوا و داد و فریاد خونوادش راضی شدن ببرنش عمل

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
کسی که یکبار سزارین شده حداقل تو ایران بازم سزارین میکنن تا جایی که من میدانم چون خطرش قبول نمیکنن پ ...

جدی ؟ اگه اینجوری باشه خیلی خوبه

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
منم باردار نیستم عزیزم ولی تو فکرش هستم اقدام کنم واسه بچه دوم

اگه بچه اولت سزارین بوده به نطرم دومی هم سزارین میکنن 

دختر دایی من به خاطر همین خیلی اذیت شد بعد که دیدن حالش داره خیلی بد میشه با دعوا و دا ...

عزیزم

جدی ؟ اگه اینجوری باشه خیلی خوبه

برای اطمینان از دکترت هم بپرس ولی همیشه همینطور بوده 

برای اطمینان از دکترت هم بپرس ولی همیشه همینطور بوده 

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه دوستم. یکم امیدوار شدم

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه دوستم. یکم امیدوار شدم

خواهش میکنم عزیزم 

شدنش میشه منتهی سز اختیاری رو بیمه تقبل نمیکنه

ممنون دوستم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز