2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خشک جواب نداد کلی قربونم صدقه ام رف گفتم دوستم خونمونه نمیتونم تورو ببرم اونجا بیا بریم باماشین دورب ...

پس حتما واقعا بخاطر مشغله‌س.یه‌کم سطح تحملتو ببر بالا.

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند
شايد ي خورده سرد شده گاهي وقتا عاديه اين اتفاق و با ي موضوع يا ي كار هيجاني علاقه زيادش تمديد ميشه ي ...

میخواستم بغلش کنم دلم براش تنگ شه خوب ماچش کنم🥺🥺

هوووووو از ارکستر جماعت رفیق باز تر و عیاش تر و هیز تر دیگه ندیدم و نه شنیدمآدم قحط بوده زن این پیر ...

اینجوری نگو

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند
هوووووو از ارکستر جماعت رفیق باز تر و عیاش تر و هیز تر دیگه ندیدم و نه شنیدمآدم قحط بوده زن این پیر ...

رفیق بازع پسرخاله ام ازقدیم تابه الان دوستش بوده میگه خیلی پاکه همه پسرای دورم هیزن این همه چیزش خوبه🥺😞

میخواستم بغلش کنم دلم براش تنگ شه خوب ماچش کنم🥺🥺

حتما اين كارو بكن 

ببخشيد فضولي ميكنم من كتاباي روانشناسي زياد خوندم لم مردا دستمه دوست دارم كمكت كنم 

تاحالا تجربه بو.سه داشتين؟

اگه دوست نداري جواب نده اوكيه 😅

خب پس اگه راحتين باهم ايندفعه تو برو نزديكش ولي چند ثانيه صبر كن خودش شروع كننده باشه نبودم اوكيه به ...

دیشب ک اومد رفت سرمجالس عروسی امشبم بازم تمرین دیگ گفت دوستم بازاومده خونع😞😊