2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

127 بازدید | 10 پست

به نظرشمازندگی بامردی که اصلابه شمااهمیت نمی‌ده وشمارونمیبینه وسرچیزای کوچیک دادمیکشه سرآدم دوست نداره زنشوتومحل ببینن به سلامتی زنش اهمیت نمی‌ده برای خونه چیزای لازمونمیخره واصلاانگارخانواده به یه جاشم نیست زندگی کردن صلاحه یاخریت محظه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر بچه داری مجبوری تحمل کنی تو هم کم محلش کن البته انگار وجود نداره کی از کی کمتره

من‌ عزت نفسم خیلی پایینه ازطرفی هم انقدتنهامیمونم دوستدارم بایکی صمیمی باشم اتفاقاامشب خودش بهم گفت بامن حرف نزن سراینکه برادرت اومدفلان چیزوبه من گفت منم گفتم حرف نمی‌زنم اصلابرامون وقت نمیزاره برای مثال این هفته بعدازهفت هشت ماه شایدم بیشترمن وبچموبردبیرون انقدم باهام سردرفنارمیکنه آدم باغریبه‌ بره بیشتربهش خوش میگذره تازه وقتی میخندم قیافشوهمچین کج‌وکوله می‌کنه پشیمون میشم احساس میکنم عیب وایرادی دارم انگارخجالت می‌کشه بامن بره بیرون 

من‌ عزت نفسم خیلی پایینه ازطرفی هم انقدتنهامیمونم دوستدارم بایکی صمیمی باشم اتفاقاامشب خودش بهم گفت ...

خودت بزن بی خیالی بهش فکرنکن ببین فکر کن اصلا مرده وجود نداره فقط خودتو بچه ات هستی انتظار محبت از همچین موجودی نداشته باش 

خودت بزن بی خیالی بهش فکرنکن ببین فکر کن اصلا مرده وجود نداره فقط خودتو بچه ات هستی انتظار محبت از ه ...

خیلی سخته آدم ازهیج جابهش محبت نشه ولی خوب چاره ای هم نیست من توزندگیم عذاب زیادکشیدم اینم روش

خودت بزن بی خیالی بهش فکرنکن ببین فکر کن اصلا مرده وجود نداره فقط خودتو بچه ات هستی انتظار محبت از ه ...

ممنونم عزیزم اومدی توتاپیکمو وراهنماییم کردی 

خیلی سخته آدم ازهیج جابهش محبت نشه ولی خوب چاره ای هم نیست من توزندگیم عذاب زیادکشیدم اینم روش

خودمم ب همین درد مبتلام اصلاباهاش حرف نمیزنم نادیده میگیرمش فقط محبتم خرج بچه هام میکنم دیگه عادتم کردم محبت کسی خرج خودم نکنه بد یا خوب به خاطر بچه هام میگذرونم