2777
2789
عنوان

من خیانت کردم😭😭😭

741 بازدید | 22 پست

بچه ها بذارین یه ذره از داستانو بهتون بگم 

من قبلا با یکی دوست بودم که عاااشق هم بودیم واقعا عاشق هم بودیم اما خیلی اختلاف نظر و ...داشتیم مثلا من خیلی آزاد بودم اونا به شدت مذهبی که دختر ۹ شب به بعد خونه باشه یا مثلا من میخواستم حتما از ایران برم اون نه کلا خیلی باهم بحث داشتیم و اختلافات سنگین بالاخره من خسته شدم جدا شدیم یکم از جداییمون گذشت پسرعموم (از پسره خبر داشت)دید جدا شدم اومد جلو و گفت دوسم داره خداییش آدم خوبی بود همههه چیش برخلاف اون به من می‌خورد افکارش عقایدش و واقعا همه چیش با من یکی بود و خب من با عقلم انتخابش کردم و نامزد کردیم

الان همش تو فکر قبلیم:)توروخدا قضاوتم نکنین فقط بهم راهکار میدین چه جوری فراموشش کنم چون اونم منو فراموش نکرده این بیشتر اذیتم میکنه 

هی دلم میخواد براش اهنگ بفرستم واقعا جلو خودمو گرفتم هیچ کاری نکنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ب این فک کن اگ الان باهاش نامزد بودی میومدی همین نی نی سایت میگفتی نامزدم عقایدش با من یکی نیست و فل ...

ببین بین منو خانوادش گیر کرده بود 

میگفت جلو اونا رعایت کن خودمون بودیم عیب نداره میگفتم نه اونا کین که جلوشون رعایت کنم بعدا بفهمن بگن دختره دو روعه

هم عقیده ی خودت برات جذاب نیس؟ 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دنبال شر نگرد بلاکش کن بره پی کارش‌. .. اگه پسر عموت م نسبت به دوست دختر قبلیش مثل حس تو رو داشت چیک ...

بلاکه بخدا حتی یه بارم‌کوچک ترین کاری نکردم فقط تو فکرمه

ببین بین منو خانوادش گیر کرده بود میگفت جلو اونا رعایت کن خودمون بودیم عیب نداره میگفتم نه اونا کین ...

وقتی تو دوران اسنایی این همه بحث و دعوا و مشکل داشتین تو فک کن میرفتبن زیر ی سقف چی میشد . 

ببین بین منو خانوادش گیر کرده بود میگفت جلو اونا رعایت کن خودمون بودیم عیب نداره میگفتم نه اونا کین ...

خب بعضی خانواده ها اینجورین دیگه.. نتونستی تحمل کنی و تموم کردی.... منم اوایل خیلی مشکل داشتم باعقاید خانواده همسرم ... خیلی خیلی زیاد ... اما انقدر دوسش داشتم تونستم کنار بیام.. الان یه جورایی عقایده منم شده مثلشوننن... باورش سخته ولی واقعا عوض شدم