2777
2789
عنوان

الاااان چه شکری بخورممممم

142 بازدید | 27 پست

کلاس قرآن میرم 

امروز به منو دوستم گفتن میبرنمون فردا اردو 

رایگان

همچیمو اکی کردم 

حالا پریود شدم:/

الان چیکار کنم لغو کنم بگم من نمیتونم ؟؟؟

اینم اضافه کنم صبح تا ظهره ناهارو صبحونم باخودشونه

همه ام دختریم 

پارک و شهربازی و ناهار

شما بودین می‌رفتین؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مسکن بخور رو برو

باشه مرسی

یدونه کافیه 

واسه ۷صب تا ۳ظهر؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خدااااایا مرگ...خب زیارتگاه ک نمیری...مسجد ک نمیری..اردو تفریحی رو چه ب پریودی

میترسم دل درد بگیرم

یموقع زیاد بشه خوش نگذره زهرم بشه

من اسهال بودم و رفتم اردو...هم خوردم هم رییییدم...برو ..استرس نده بخودت

شررمنده خندم گرفت😂💔

میرم انشالله که چیزیم نشه😂🤝🏻

فردا اول برو داروخانه یه چسب هایی هست کار کیسه آب گرم رو میکنه و حالت مسکن داره بگیر بچسبون زیر دلت ،مسکن همراهت داشته باش  پودر زنجبیل با خودت ببر یکم بریز تو چاییت ،خوش بگذره..

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

فردا اول برو داروخانه یه چسب هایی هست کار کیسه آب گرم رو میکنه و حالت مسکن داره بگیر بچسبون زیر دلت ...

واقعااااا ازتون ممنونم خدا خیرت بده 🙏🏻🌹

چشم 

فقط چسبه چقدر میمونه؟

فردا برگشتی بسلامتی منتطرتم ک چطوربود

حتمااا میگم😅

سلامت باشی عزیزم والا خودم استفاده نکردم خواهرشوهرم حالش خیلی بدرود درد پریودی شدید داشت شوهرش خرید داد چسبوند گفت عالیه ،فکر کنم حداقل یک روز کامل استفاده میشه بگو از این چسب ها میخوام زیر شکم میزنن برای پریودی خودشون میدونن دیگه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫