2777
2789
عنوان

شب ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 51 پست
عزیزم فوت کرد اره؟؟؟ خانوادش چطور خودشونو بخشیدن پسره میدونست ک نمیخوادش؟

اره فوت کرد درجا جنازشو بعد چنروز غواصا بزور پیدا کردن پسره میدونس ولی زیربار نمیرف دختره یکی دیگرو میخواس

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
اره 🤣🤣من خونه خودم دیدمش اما مامانم و خواهرم طرفدار این فیلم هستن و میبیننش همش استرس داشتم الان خ ...

خواهرت مگه چندسالشه بابا خجالت نداره که😂اونا باید خجالت بکشن واضح نشوم میدن😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فوت کرد درجا جنازشو بعد چنروز غواصا بزور پیدا کردن پسره میدونس ولی زیربار نمیرف دختره یکی دیگرو ...

چقدر سخت الهی ک روحش در آرامش باشه 

کاربری دست دو نفر هست خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

عزیزم فوت کرد اره؟؟؟ خانوادش چطور خودشونو بخشیدن پسره میدونست ک نمیخوادش؟

بعد فوت دختره..... پسره ک این دختره دوسش داشت گم گور شد همه دنبالش میگشتن ک بکشنش چون اونو باعث بان.ی مرگ دختره میدونستن میگفتن تقصیراونه

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
خواهرت مگه چندسالشه بابا خجالت نداره که😂اونا باید خجالت بکشن واضح نشوم میدن😅

چرا من همش فکر میکنم فخر الدین میخواست با انیه ر ا ب ط ه داشته باشه ؟ چرا کراواتشو در میاورد بعد آنیه میگفت جلو نیا 

خودم ندیدم.چون اوموقع یکی دوسالم بوده.ولی پسرعموی بابام میشد.اون موقع بایکی ازدواج میکنه که احساسی بهش نداشته هیچ وتمام سنتی بوده ازدواجشون.خلاصه بعداز ۴ماه زندگی مشترک و بدون همخوابی ازهم جدامیشن.وهردوشون بعدا ازدواج کردن سی خودشون

بعد فوت دختره..... پسره ک این دختره دوسش داشت گم گور شد همه دنبالش میگشتن ک بکشنش چون اونو باعث بان. ...

خب بعد چی شد الان این پسره و همسر اون دختره ازدواج کرده؟؟ مشخصه خانواده بسته ای بودن طفلک دختره

چرا من همش فکر میکنم فخر الدین میخواست با انیه ر ا ب ط ه داشته باشه ؟ چرا کراواتشو در میاورد بعد آنی ...

منم همین حس رو گرفتم ولی هانیه فقط میخواست فخرالدین زنده بمونه و ازدواج سوری کردند 

ولی اگه این سریال ایرانیه قسمت های بعد بچه هانیه و فخرالدین بدنیا میادد😂😂🤦‍♂️🤣🤣

هاینه است یا آنیه؟

چرا من همش فکر میکنم فخر الدین میخواست با انیه ر ا ب ط ه داشته باشه ؟ چرا کراواتشو در میاورد بعد آنی ...

اره قشنگ مشخص بود دیدی وقتی اومد چطور با خواهش گفت هانیه 

خب بعد چی شد الان این پسره و همسر اون دختره ازدواج کرده؟؟ مشخصه خانواده بسته ای بودن طفلک دختره

اره اونام ی زندگی تشکیل دادن دیگ یادشون رفته دختره رو..... این وسط دختره خودشو بدبخت کرد