2777
2789
عنوان

شب ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 51 پست
والا من شنیدم پسره گفته من اینو نمی‌خوام با اینکه چند سال عقد بودن مشکلی هم نداشتن به ظاهر

خب پس خدا رو شکر 

الان بچه دار هم شدن 

این جور مردا هوس تنها چیزیه که بر احساساتشون غلبه میشه 🙊🙈🙈🙈

آره

طرف شب عروسی بدون اینکه به دختره دست بزنه اینقد زده بودش فرق کن انداخته بودش تو تلویزیون کلا اختلال داشت و ازدواج دومش بود زن اولشم کتک میکرد ولی میگفته که این کارو دیگه ترک کرده

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم طوبی که آنیه خودش نمی‌خواست رابطه رو از همون اولش یعنی اون پسره دختر رو نمی‌خواسته؟ و الان بچه ...

طوبی رو برام اعریف کن

تیکه تیکه دیم

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

ما تو فامیل داشتیم منتها برعکسش دختره قبولش نبود ازدواج کنه اخرم مجبور شد ب ازدواج بعدم شب عروسیش وقتی همه رفتن ب داماد میگ بریم عکس بگیریم بیرون پیش پل ازهمونجا خودشوپرت میکنه تو پل.. چون نمیخواس رابطه برقرار کنه باهاش

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

بله متاسفانه دختر وپسرخاله بابام باهم ازدواج کردن اما هیچکس تواین 10سال نمیدونست حتی بهم دست نزدن هیچکس خبرنداشت هردوشون چی کشیدن چون شیراز بودن فقط خاله بابام که پسرش بهش گفته بود نزاشت طلاق بگیرن خاله بابام که سرطان گرفت فوت شد الان دور کارای طلاقشونن خیلی ناراحت کنندست 10سال تو خونه مثل هم خونه باهم زندگی کردن بدون کلامی صحبت 

ما تو فامیل داشتیم منتها برعکسش دختره قبولش نبود ازدواج کنه اخرم مجبور شد ب ازدواج بعدم شب عروسیش وق ...

عزیزم فوت کرد اره؟؟؟ خانوادش چطور خودشونو بخشیدن پسره میدونست ک نمیخوادش؟

کاربری دست دو نفر هست خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خیلی واضح بود😂😂

اره 🤣🤣من خونه خودم دیدمش اما مامانم و خواهرم طرفدار این فیلم هستن و میبیننش همش استرس داشتم الان خواهرم جلو مامانم چقدر استرس گرفته🤣🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفر هست خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔