دوستان من از زمانی ک یادم هست غرورم رو برای هرکسشکستم از دوستام هزااار جور ضربه دیدم
باز اعتماد کردم خیلی ساده هستم زود گولمیخورم
سر ۲ تا پسر غرورم بدجور خورد کردم مطمعنم شدم مسخره ۲ تا محل کسیک هرکس میبینمش مسخرش میکنن ک اره آویزون. بعد سر یکی از رفیقام ک پسر بود بازم مسخره شدم . کلا سر هر موضوعی التماس میکنم انگار ک شخصیتی ندارم همش خودم میکوبم ببخشید ولی میرینم ب خودم . نمیخام تعریف زیرپوستی کنم ولی از نظر همه خوشگلم جز کسایی ک باهام مشکل دارن . هیکلم خوبه چهرم زاویه فک دارم سفیدم خیلیییی بعد پوستم دو س تا جوش ریز زیاد نداره لبم مدلش روسی صورتی بعد چشمام تقریبا خیلی کم کشیده هست ولی درست ابرو هام نازک ولی ب چهرم میاد بینیم یکم قوز داره ک قرار عمل کنم و اگر بزرگ نیست بعد چشم و ابرو هام بلونده موهامو بلونده و جوری ک انگار مش کردم بعد چتری دارم موهامو کوتاه مردم. چشمام تیله آیه یعنی با توجه ب مکان های مختلف و ... رنگ عوض میکنه معمولا یا سبز یا طوسی با عسلی . بعد حس میکنم زشتم بد هیکلم یکمی شکم دارم . قدم کوتاهه یکم . وزنم ۴۸ قدم ۱۵۲ هست میدونم کوتاهم سنمم ۲۰ . بعد زیاد آرایش نمیکنم قبل میکردم الان نمیکنم بعد رنگ مو نکردم و ...
نمیدونم چرا زود از هرکسیخوشم میاد. خیلی خجالتی خیلی بد دهن شدم زود میترسم دلم میخاد سرد و خشک باشم همه دنبالم باشم ولی همش آویزون اینو و اونم زود سفره دلم رو باز میکنم نمیتونم درست تصمیم بگیرم از تنها بودن میترسم از رفتن ادما و ... میترسم
حس میکنم ب اندازه کافی خوب نیستم
وقتی بهم زور میگن جرعت ندارم حرف بزنم وقتی دوستم گف میزنم جرعت نکردم چیزی بگم گفتم ببخشید. و... زود شخصیت و غرورم رو خورد میکنم حرفای پشت سرم برام خیلییییی مهمه نظر مردم برام مهمه خیلی روی حرفا حساسم یکی بم میگ زشت حس میکنم زشتم و ترسو شدم آویزون دلم میخاد همه تو کف من باشن معذرت خپاهیدنکنم دیگران بالت اشتباهاتشان ازم معذرت خواهی کنن الانم تاپیک هام بخونید میفهمید ک پسره امروز نیومد یعنی منو ب یورش گرفت . مردم پارتنر دارن اطرافم خیلی خوب وپایدارن هیچ پسری برای خود نمیاد هنه برای رابطه میان و کلا خیلی خاک برسرم . نمیخام مشاوره برم اگر راهنمایی دارید بم بدین . ۲ سال نشد برم مدرسه ب ی سری دلایل الان باز دو هفته ذیگ باید برم مدرسه هیچ دوستی ندارم یکی همه جا پر کرده من پشت همه حرف میزنم ب دروغ بعد کلس دوست داره ک بهم زور بگن نمیتوممم جام رو عوض کنم بعد درسم ضعیف شده میترسم توی مدرسه مسخره کنن چون قبلا میکردن بعد میترسم باز مسخره میکنننم دوست دارم خفن و گنگ و جذاب و خوب باشم مثل بقیه دخترا ولی ...
نمیدونم چیکار کنم شخصیت و غروری اعتماد ب نفس. و ... داشته باشم ک هرکس اذیتم کرده تا الان بسوزه دوستم باهاش رفاقتم تموم کردم دستش چت دارم ک مسخره بازی کردم یا از دست شایان ناراحت بودم بهش فوش دادم و خیلی چیزای دیگ بعد میترسم شات چشام برای شایان بفرسته شایان ازم عکس داره ۳ ۴ تا داره ک سوتین تنمه بالا ترم معلومه بعد چهرم نصفه معلومه مابقی هم لباس تنمه . خلاصه میترسم ب باد برم ۲ تا داداش دارم از خودم بزرگ تر بعد خیلی برام بد میشه میخام همرو بسوزونم ک اذیتم کردن و .... بگین چیکار کنم مشاور نمیشه برم . لطفا ازین کلمات ک نمیدونم و ببخشید ولی مسخره بازی و چمیدونم کلیشه و الکی خفن نشون دادن خودتون استفاده نکنید ممنون 💔🥲