2777
2789
عنوان

دانشجو جندی شاپور داریم

278 بازدید | 9 پست

اهواز چجوریه ، (خواهرم شانس قبولی داره) ولی من کمتر ، خیلی تحمل آب و هواش سخته ؟

وکلا از لحاظ سطح علمی و مردمش چجوره؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشند مایل بودید  من در خدمتتون هستم

آدرس اینستاگرام

amirart1401@

استاد امیر قربعلی حتما اسمش رو بزنید تو گوگل کاراش رو ببینید حتی فیگور دلخواه خودتون رو میسازه حتی آموزشم میده

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

چه رشته ای ؟

اینقدر مردم خوبی دارن که نگو 

داداش خودم اونجا دانشجو بوده و بشدت دانشجو دوستن 

من خودم شیرازم و کمتر شهری رو قبول دارم 

ولی اهواز مردم واقعن خوبی داره

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه رشته ای ؟اینقدر مردم خوبی دارن که نگو داداش خودم اونجا دانشجو بوده و بشدت دانشجو دوستن من خودم شی ...

خواهرم برای دندون احتمال قبولی خوبی داره ، خیلی از آب و هواش میترسه ، میترسه گرمازده شه و بستری شه

خواهرم برای دندون احتمال قبولی خوبی داره ، خیلی از آب و هواش میترسه ، میترسه گرمازده شه و بستری شه

نه بابا اونقدرم گرم نیست 

خودتون اهل کدوم شهرین ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب بابا مشهدم کم گرم نیست ولی مسافت خیلیه قشنگ از شمال شرق به جنوب غربه شهر نزدیک تر نمی خواد انتخاب ...

شانس قبولی نزدیک کمه ، بحث مسافت که هست ولی خب چاره ای نیست ، موفقیتا از دل ریسکای بزرگ میان بیرون

شانس قبولی نزدیک کمه ، بحث مسافت که هست ولی خب چاره ای نیست ، موفقیتا از دل ریسکای بزرگ میان بیرون

خب اگر اهواز شانس قبولی داشته 

کرمان و یزد و سمنان ام  قطعن داره 

اینارو به تظرم جلوتر بزنه بهترع 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب اگر اهواز شانس قبولی داشته کرمان و یزد و سمنان ام قطعن داره اینارو به تظرم جلوتر بزنه بهترع

اون هارو جلوتر زدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز