2777
2789
عنوان

وکیل ها بیان

54 بازدید | 9 پست

سلام چند تا سوال دارم 

۱.آیا در طلاق در دوره عقد باید لباس ها رو برگردونیم 

۲.مدت پیش پرداخت مهریه چقدر هست

۳. طلاق چقدر طول میکشه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

لباس ها رو که نه به اختیار خانمه؛مهریه هم بستگی به دارایی همسرت و تعداد سکه های مهرت داره؛طلاق هم بستگی داره رجعی باشه یا بائن؛بیشتر توضیح بده؛وکیل نیستم ترم ۴ حقوقم

لباس ها رو که نه به اختیار خانمه؛مهریه هم بستگی به دارایی همسرت و تعداد سکه های مهرت داره؛طلاق هم بس ...

. چون دوره نامزدی هست نصف میشه زوج هم کارمند و یه ماشین داره 

طلاق رجعی یا باین چیه 

من از فروردین اقدام کردم تا الان تموم نشدم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. چون دوره نامزدی هست نصف میشه زوج هم کارمند و یه ماشین داره طلاق رجعی یا باین چیه من از فروردین اقد ...

نه عزیزم نصف نمی شه اگر صیغه خونده باشن که هیچی حتی صیغه محرمیت اگر نخونده باشن یکی از طرفین می تونه بگیره 

طلاقم بستگی به نوع طلاق داره 

نه عزیزم نصف نمی شه اگر صیغه خونده باشن که هیچی حتی صیغه محرمیت اگر نخونده باشن یکی از طرفین می تونه ...

من دوره نامزدی ام و عروسی نکردیم .

بستگی به طلاق داره یعنی چی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

من دوره نامزدی ام و عروسی نکردیم .بستگی به طلاق داره یعنی چی

خب دوره نامزدی ای و عقد رسمی نکردی به موجب قانون مدنی می تونه ازت مطالبه کنه طلاق هم چند نوع داره توی طلاق رجعی زن و مرد می تونن بهم برگردن توی طلاق بائن نه

خب دوره نامزدی ای و عقد رسمی نکردی به موجب قانون مدنی می تونه ازت مطالبه کنه طلاق هم چند نوع داره تو ...

عقد رسمی کردیم تو محضر اسم هم تو شناسنامه هامونه

طلاق بائن هست طلاق من 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عقد رسمی کردیم تو محضر اسم هم تو شناسنامه هامونهطلاق بائن هست طلاق من

خب پس عقد رسمی کردید اره می تونه پس بگیره و این که طلاق بائن روندش طولانی تره ولی چون آئین دادرسی پاس نکردم هنوز روند زمانیش رو دقیق نمی دونم...