2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا پوستشون مثل اینه هست

311 بازدید | 16 پست

آخه چجوری چیکار میکنن منک دیگ ته ته روتین پوستی زو در آوردم بازم همون ک هست دکترم رفتم بام دارو داد 

این روش های تهاجمی چیه چرا دکتر بهم پیشهاد نکرد

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیک !!!!!

خاندان شوهر منو ببینی 

اصلا نمیدونن روتین چیه 

عوضش پوست سفید و اینه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه خاله دارم، خداوکیلی صبح تا شب تو افتابه، هیچی هم به صورتش نمیزنه حتی یه ضد آفتاب یا یه قلم ارایشی، همیشه هم در حال حرص و جوش خوردنه

پوستش همچنان سفید و یکدسته☹️بدون یه لک یا جوش و.. 

یکی از شماها گفته بود ژنتیک ‌آره ژنتیک بی تاثیر نیست.اما همین دیروز رفتم دیدن دوستم که سه سال شاید بیشتر ندیده بودمش. رفتم شوکه شدم.پوستش رو گونه پوست پرتقالی هست منافذ باز هستند..‌‌‌الان شده بود آینه .گفتم چیکار کردی گفت من ب طور مداوم دارم انواع روتین رو میرم.پوستش قبلاً زمخت بود.الان خیلی تغییر کرده بود

چیزی که بعد از اینهمه مدت متوجه شدم اینه که هرچقدر بیشتر رو یه موضوع فوکوس کنید بدتر گند زده میشه توش، میخواد پوست باشه یا ظاهر یا هرچی

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بیشترش ژنتیکه😥 ولی غذای سالم و سبزیجات خوردن و دوری از شیرینی جات و چربی و هم چنین تعویض مرتب رو بالشتی و استفاده از ضد آفتاب خوب هم خیلی تاثیر داره. و قانون شماره ۱: دست نشسته به صورتت نزن تا جای ممکن