2777
2789

اگه تجربه دارین بگید دخترا و اینکه راجب نژاد و قیمتشم بگید..

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

اول اینکه نگهداری گربه خیلی سخته خیلی من خودم داشتم خیلی اذیت میکنن و باید خیلی مراقبشون باشی و نازشونو بکشی دوم اینکه اصلا سمت خرید پت نرو اگه خیلی گیرداده جاهایی که توله گربه های بیگناه ول هستن و جایی ندارن ازونا واسش بیارین

توروخدا نخرید بیچاره میشید اینقدر مو می‌ریزه تمام خونه شده مو دیگ مادرم اینقدر اذیت شد پدر خودم در اومد با جارو و هر روز تمیز کاری الان قراره واگذار کنم سگ شرف داره ب گربه بخدا خیلی لوسه خیلی زیاد مخصوصا گربه نر

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نگهداری گربه خیلی سخته خیلی من خودم داشتم خیلی اذیت میکنن و باید خیلی مراقبشون باشی و نازش ...

اره خیلی گیر داده خدایی‌‌.

اوکیه عزیزم فقط منظورت از اذیت چجوری اذیتاییه؟

شنیدم گربه های خونگی خیلی لوسن🥲😂

بعد اینکه بنظرت میتونم از پارک های شهرمون بچه گربه بیارم تو خونه؟

آخه خودمم خیلی دوسدارممم.

مگه هرچی بچه گفت باید قبول کردمتنفرم از حیوون تو خونه

دقیقا مثل مامان منی شما😂

خواهرکوچولوی من اینجوریه ک اگه ی چیزو براش فراهم نکنی انقدر گریه میکنه تا خانوادم رضایت بدن‌.

و این اصلا خوب نیس

توروخدا نخرید بیچاره میشید اینقدر مو می‌ریزه تمام خونه شده مو دیگ مادرم اینقدر اذیت شد پدر خودم در ا ...

موهاش به کنار موهدی سگم میریزه ولی خب گربه ها قدرت طلبن و آزادی میخوان اگه حواسش نباشه میره بیرون و اصلا کثیف کاری میکنن و حوصلشون سربره خونرو بهم میریزن خیلی سخته ولی دوسداشتنیم هسن و مراقبت زیادیم میخوان من گربم رفته بود بیرون متاسفانه ماشین بهش زد و خیلی اینم برام دردناک بود 

توروخدا نخرید بیچاره میشید اینقدر مو می‌ریزه تمام خونه شده مو دیگ مادرم اینقدر اذیت شد پدر خودم در ا ...

ایوای چ بد🥲🥲

اتفاقا مادر منم خیلی حساسه رو این چیزا خواهر کوچیکم بدجور گیر داده اگه میشد خودم سگ می‌گرفتم فقط مشکل اینجاس مامانم از سگ خیلی بدش میاد😂😂

بنظرت بجای خریدن میشه ی بچه گربه کوچولو از پارک آورد بزرگش کرد؟🥲

موهاش به کنار موهدی سگم میریزه ولی خب گربه ها قدرت طلبن و آزادی میخوان اگه حواسش نباشه میره بیرون و ...

ن من سگ خریدم الان که گربه بدم بره مو نمیریزه نژاد دار خریدم بخدا اذیتم نمیکنه صاف ی جا نشسته اما گربم ب قول تو سلیطه و لجباز اصلا بند نمیشه کشته منو 🤣

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

اره خیلی گیر داده خدایی‌‌.اوکیه عزیزم فقط منظورت از اذیت چجوری اذیتاییه؟شنیدم گربه های خونگی خیلی لو ...

اره ولی توله گربه رو از مادرش جدانکن  اگه تنها هس بیار سختیاشم اینه که باید خیلی مراقبش باشی  گربه های خونگی واکسن میخورن و به همین دلیل سیستم ایمینشون دربرابر میکروب ها میاد پایین اگه با گربه هایی که بیرونن و واکسن نخوردن کاری کنه احتمال بیماریش هس .. 

گربه عالیه پرشین خوبه تنبله

ووییی چقدر بامزه و پشمالوعه🥲🥲خیلی قشنگههه.

شنیدم طول عمرش هم زیاده

از قیمتش خبر نداری عزیزم؟

بنظرت بجای خریدن میشه ی بچه گربه کوچولو از پارک آورد بزرگش کرد؟🥲

آره چرا نشه ببرید واکسن بزنید که خدایی نکرده بیمار نباشه و بزرگ کنه تونست یا علی نتونست حداقل مدتی ثواب کردید دوباره واگذار کنید ب کسی 

دقیقا مثل مامان منی شما😂خواهرکوچولوی من اینجوریه ک اگه ی چیزو براش فراهم نکنی انقدر گریه میکنه تا خ ...

من ک اگ رضایت ب کاری نداشته باشم تا صبح هم بچم گریه کنه راضی نمیشم دیگه دخترم میدونه وقتی میگم نه گریه فایده نداره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️