2777
2789

فوم شستشو ام ان دی 

سرم ابرسان ام ان دی 

ابرسان نوتریژینا 

تونر نوتریژینا 

سرم ویتامین سی امیجیز گرفتم اما اشغاله

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ژل شستشو_میسلارواتر_تونر_اسکراب_ماسک_سرم هیالورونیک اسید_ضد افتاب_ضد افتاب دور چشم_کرم دور چشم_آبرسان البته اسکراب هفته ای یبار انجام میدم و هر کدوم یه مارکه طولانیه اگه بگم😅🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح با فوم شستشو صورت میشورم 

ویتامین سی میزنم 

آبرسان و مرطوب کننده 

کلروفیل میخورم 

شبا دوباره صورتمو میشورم 

آبرسان مرطوب کننده 

بعضی وقتا هم که ضد جوش میزنم 

شبا ترمیم کننده هم میزنم

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

ژل شست و‌شوی‌تی تیری بادی شاپ 

تونر حلزون سام بای می 

سرم ضد لک سام بای می 

دور چشم کافئین اردینری 

آبرسان بنگزیر 

کرم روز شب بنگزیر 

مرطوب کننده کلیون 

ضد آفتاب ایزدین 

سرم‌پیلینگ اردینری که ده روز یه بار استفاده میکنم ماهی یه بارم فیشال 

اگه اینارو‌ باش طلا میخریدم الان میتونستم با فروش طلاهام کلا سرمو عوض کنم 😄

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
ژل شستشو_میسلارواتر_تونر_اسکراب_ماسک_سرم هیالورونیک اسید_ضد افتاب_ضد افتاب دور چشم_کرم دور چشم_آبرسا ...

ژل شستشو و ضد افتابت بگو چه مارکی هس

و رنگی یا بی رنگ؟ 

پس کرم ضد افتاب چی ک از همه چی واجب تره

خخ یادم رفت اونم

ام ان دی 

اسکراب برنج 

روشوب 

ماسک ورقه ای 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ژل شست و‌شوی‌تی تیری بادی شاپ تونر حلزون سام بای می سرم ضد لک سام بای می دور چشم کافئین اردینری آبرس ...

وای همش هم چیای مارک استفاده میکنی

خدایی همه اینا رو بخای با هم بخری چند میلیون میشه؟ 🫢

پس ضد افتاب چی

ضد آفتابو فقط واسه بیرون میزنم 

اگه تو خونه بزنم پوستم خفه میشه

خونمون آپارتمانیه و هیچ نوری نمیاد تو

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

ژل شست و‌شوی‌تی تیری بادی شاپ تونر حلزون سام بای می سرم ضد لک سام بای می دور چشم کافئین اردینری آبرس ...

ولی من یه مدت همش چیای مارک استفاده میکردم

پوستم یه مدت خوب میشد نگو داشت لایه برداری میشد

که پوستم انقد نازک شد و ملتهب

اما فقط ی ژل شستشو و کرم ضد افتاب میزنم همین دوتا بخدا پوستم عالی شده به نسبت قبل ک این همه هزینه میکردم 

حالا شمام به حرف من میرسید🫵

سلام هیچی فقط برم بیرون ضدافتاب میزنم عجیب نیست به نظرت؟

اتفاقا همین کار درست میکنی

تا هزار تا چی بزنی و کلی هزینه

من ک یه مدت این کارو میکردم و چن میلیون هزینه ام میشد بخدا پوستم بدتر و نازک شد

فقط ی ژل شستشو و ضد افتاب مهم هس و بس

مارک ضد افتابت چیه؟