2777
2789
عنوان

گناه من فقط اینه ک ازدواج دوممه

204 بازدید | 10 پست

شوهرم بددهنی.عصبی میشه خودخواه تمام عیار.اجازه بیرون رفتن تنهایی نمیده.اجازه تحصیل نداد .تنها جایی ک میزاره برم خونه مامانمه اونم با هزار غرغر هفته ای ی بار خونه مامانم میرم فقط حال مامانم خوب نبود دوبار درهفته اومدم.بهم میگه برو هر وقت سیر شدی بیام دنبالت .در حالیکه مامانش رو برد آزمایش بهم گف بیا بریم گفتم سردرد دارم من نمیام روم دست بلند کرد و زد و منو شب کشوند ب ی شهر با مسافت طولانی.خونه مامانش بی غرغر میبره .مدام برای خواهر زاده هاش پول خرج میکنه ب من میرسه پول نداره. صب تا شب ی زندانی ام تو خونه.حالم از این زندگی ب هم میخوره

ب مامان بابام هم میگم خسته ام با طعنه میگن شوهر دیگه میخوای .و مخالفت شدید میکنن.واقعا کسیو ندارم.

۲۲ سالمه 

ازدواج اول ۱۸ سالم بود چیزی حالیم نمیشد ازم پرسیدن گفتم نه اومدم خونه شنیدم دارن درمورد عقد همون شب صحبت می‌کنند خونوادم

ازدواج دومم هم پدرم گفته بود ب مامانم ک با بابای دوماد رودربایستی دارم و فامیلیم راضیش کن جواب بله بده.من احمق هم شناخت کمی داشتم و جواب بله گفتم...

💔

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعث شکست ازدواج خونوادم بودم هیچ وقت نمی بخشمشون.پدرومادر بودن می تونستن بهم کمک کنم عاقلانه تصمیم ...

سنت خیلی کمه، بچه هم نداری.... خواهش میکنم با یه مشاوره صحبت کن. تمام سعیتو بکن راه درست رو پیدا کنی، بیست سال بعد تو چهل سالگی، حسرت نخوری‌ 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
سنت خیلی کمه، بچه هم نداری.... خواهش میکنم با یه مشاوره صحبت کن. تمام سعیتو بکن راه درست رو پیدا کنی ...

مشاور ها میدونم همه میگن خودت درست کن و اینا .اما من میدونم این اخلاقا تو ذات شوهرم...

منم ازدواج دوممه وبعضی وقتا واقعا کم میارم ولی ما بااااید باهمه چی بسازیم من حتی دارم خیانت میبینم ولی نمیتونم برم خونه بابام دیگه بقیه چیزا که بماند دست بزنش خرجی خونوادشو میده و.....