2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁 آره والا قربونت عزیزم 😍😍😍 شما هم اگه کوچولوداری ببوس واسه نی نیم بوس بفرس😘😘😘😘😘😘

ای جان دلم،من نی نی ندارم،انشاءالله یک پسر فرفری خدا به منم بده😍😍😍😍

😘😘😘😘😘

Something good is going to happen
چه خوب!  من اوایل قهر که میکردم جامو جدا میکردم ولی شوهرم انقد گیر میداد و میومد به زور میبردم ...

درستش همینه اصن طولانی کردن قهر و جداکردن باعث سردی روابطه و مسکلات دیگه ای رو سبب میشه

دخته جنوبوم 😆😄
یعنی بعدش بازم‌ قهرین  بگو یا آشتی کن یا خویشتن دار باش بابا

اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه منم بعدش کلی گریه می کنم وقهرمونم ادامه داره

اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه من ...

خيلي ناراحت شدم واقعا ميفهمم خيلي سخته من يكمه ك قهرم اينجوري دپرسم ديگه تو ك...انشالله درست ميشه مشكلت عزيزم 

اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه من ...

وا بهش رو نده خب، قلش اومده دستت، که بعدش نشینی گریه کنی

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

😂😂😂😂

منم یه بار شوهرم قهر کردم.

بعد اصلا نمیتونستم بخابم.

اصلا.

دلم میخاست بغلم منه‌.

😂😂😂

وای خدا.

خودمو الکی از تخت انداختم پایین.

یهو شوهرم از خواب پرید.

اومد بغلم کرد‌.

هی نازم میکرد که ببینه چیزیم نشد.

بعد بغلم کرد و خوابیدیم.

😊😊😊😊😊

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉

اخه خیلی بهم بر می خوره بهم می گه فکر نکنی تفه ای هستی من چون مثل مردای دیگه نیستم میام پیشت وگرنه می رفتم بیرون پیش زنای دیگه

مردا اینجورین دیکه تا کارشون میوفته به آدم میگن گل من عشقم ازاین حرفا وقتی تموم شد میگن کنار ببینم 

خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁