misssh مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 5017 عنوان دعوا | مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 84 پست بچه ها خيلي دپرسم با شوهرم قهرم و نميدونم چيكار كنم 1396/07/22 | 01:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysel۲۵ عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 4809 منم قهر میکنم ولی شوهرم قهرمهر حالیش نمیشههمینجوری حرف میزنه آخرسر بهش میگم مثلن قهرم ها حرف نزن یه ... 😂😂😂😂 طاقت قهرو نداره دخته جنوبوم 😆😄
مامی،رهام عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 4048 اره جدی می گم متنفرم از این کارش البته قهر ما به یک هفته هم می رسه یعنی بعدش بازم قهرین بگو یا آشتی کن یا خویشتن دار باش بابا خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍
mahtab_abb عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 759 😁 آره والا قربونت عزیزم 😍😍😍 شما هم اگه کوچولوداری ببوس واسه نی نیم بوس بفرس😘😘😘😘😘😘 ای جان دلم،من نی نی ندارم،انشاءالله یک پسر فرفری خدا به منم بده😍😍😍😍😘😘😘😘😘 Something good is going to happen
۱۳۷۱مm عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 724 😂😂😂😂 طاقت قهرو نداره آره بی جنبه هست خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁
aysel۲۵ عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 4809 چه خوب! من اوایل قهر که میکردم جامو جدا میکردم ولی شوهرم انقد گیر میداد و میومد به زور میبردم ... درستش همینه اصن طولانی کردن قهر و جداکردن باعث سردی روابطه و مسکلات دیگه ای رو سبب میشه دخته جنوبوم 😆😄
golemaryam01 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 9071 یعنی بعدش بازم قهرین بگو یا آشتی کن یا خویشتن دار باش بابا اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه منم بعدش کلی گریه می کنم وقهرمونم ادامه داره
aysel۲۵ عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 4809 ای جان دلم،من نی نی ندارم،انشاءالله یک پسر فرفری خدا به منم بده😍😍😍😍 😘😘😘😘😘 انشالله عزیزم به همین زودی تاپیکتو ببینم دخته جنوبوم 😆😄
misssh مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 5017 اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه من ... خيلي ناراحت شدم واقعا ميفهمم خيلي سخته من يكمه ك قهرم اينجوري دپرسم ديگه تو ك...انشالله درست ميشه مشكلت عزيزم
مامی،رهام عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 4048 اره اون موقع یکم باهام حرف می زنه فکر می کنم دوست کرده ولی بعدش که کارش تمون می شه بهم اخم می کنه من ... وا بهش رو نده خب، قلش اومده دستت، که بعدش نشینی گریه کنی خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍
آتریساااا عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 1715 😂😂😂😂منم یه بار شوهرم قهر کردم.بعد اصلا نمیتونستم بخابم.اصلا.دلم میخاست بغلم منه.😂😂😂وای خدا.خودمو الکی از تخت انداختم پایین.یهو شوهرم از خواب پرید.اومد بغلم کرد.هی نازم میکرد که ببینه چیزیم نشد.بعد بغلم کرد و خوابیدیم.😊😊😊😊😊 👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا توبارها بگویی خــــــدای مــن...👉
golemaryam01 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 9071 وا بهش رو نده خب، قلش اومده دستت، که بعدش نشینی گریه کنی اخه خیلی بهم بر می خوره بهم می گه فکر نکنی تفه ای هستی من چون مثل مردای دیگه نیستم میام پیشت وگرنه می رفتم بیرون پیش زنای دیگه
مامی،رهام عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 4048 اخه خیلی بهم بر می خوره بهم می گه فکر نکنی تفه ای هستی من چون مثل مردای دیگه نیستم میام پیشت وگرنه م ... وای چه رک و بی رودرواس خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍
۱۳۷۱مm عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 724 وا بهش رو نده خب، قلش اومده دستت، که بعدش نشینی گریه کنی مردا اینجورین دیکه تا کارشون میوفته به آدم میگن گل من عشقم ازاین حرفا وقتی تموم شد میگن کنار ببینم خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁