2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاید

382 بازدید | 38 پست

خیلی دلم پره از خدا این همه بدشانسی 

خودش دید با چه بدبختی نماز شب خوندم تا اون چیزی ک میخوام بشه 

اصلا هم چیزی نبود ک ربطی ب صلاح داشته باشه یا ن 

پول بود 

یه جوری خسته و نا امید شدم ک حالم از خودم و دنیا و خدا بهم میخوره

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
به وقتش ببشتر از اون مبلغ برمیگرده بهتون فقط نا امید نشید

وقتش 😭😭😭 شیش ساله نیاز دارم اینقدر خوار خفیف شدم سر این موضوع ک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم ما معنی خدا رو اشتباه متوجه شدیم ، من مذهبی ام و تصورم از خدا اصلا یه همچین چیزی نیست ، خدا میگه از تو حرکت از من برکت ، اما به جزء این همه چب قرار نیست با دعا حل شه ، باید شرایط اقتصادی و خیلی جوانب دیگه هم در نظر گرفته بشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

دقیقاً مشکلت از جایی شروع شده که نماز شب خوندی به نیت پول 

نماز شب رو باید به نیت نزدیک شدن به خدا بخونی 

میشه به کسی بگی من باهات حرف میزنم در عوض بهم پول بده؟

تو با خدا با عشق حرف بزن از روی محبت و تشکر بابت نعمت هایی که بهت داده حرف بزن ببین چجوری برکت میاد تو زندگیت و مشکلت رو جوری که انتظار نداری برات حل می‌کنه باید بری تو آغوشش بگی من نمی‌دونم چجوری فقط تو درستش کن برام همین دیگه به هیچی فکر نکنی قطعا درستش می‌کنه برات حالا یا با پول یا بدون پول و جور دیگه 

فقط میتونم بگم تو چقدر پاک و خوبی ک نماز شب نصیبت شد نماز شب قسمت هرکسی نیس . همین زندگیتو دگرگون میکنه هم بت آبرو میده هم رزقت زیاد میشه صبر داشته باش

شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀

فکر میکنم ما معنی خدا رو اشتباه متوجه شدیم ، من مذهبی ام و تصورم از خدا اصلا یه همچین چیزی نیست ، خد ...

درسته. منم مذهبی هستم تا حدودی و فکر میکنم خدا ننشسته اون بالا مشکلات مارو حل کنه. به ما اختیار و اراده داده که خودمون برای خودمون دردسر درست نکنیم و بتونیم تا حدودی راه درست رو بریم. یعنی خدا شخصا تو مسائل ما انسان ها دخالت نداره. دنیا هم عدالتی نداره در کل

فکر میکنم ما معنی خدا رو اشتباه متوجه شدیم ، من مذهبی ام و تصورم از خدا اصلا یه همچین چیزی نیست ، خد ...

آخه  حرکت هم کردم و. دلم از این آتیش میگیره ک تموم وجودمو گذاشتم   خودش خوب میدونه تو شرایط من نماز شب خوندن 

چقدر وحَشتناک سخته 

پول گذاشتم تمام سرمایه مو 😭😢😥 

اوت همه دعا  گار تلاش ک تهش نشه

دقیقاً مشکلت از جایی شروع شده که نماز شب خوندی به نیت پول نماز شب رو باید به نیت نزدیک شدن به خدا بخ ...

تیک اول رو قبول ندارم من حتی اگ ب نیت پول هم خونده باشه ی سعادته براش همه امون وقتی نیازمندیم بیشتر دعا و عبادت میکنیم و خدا هم برای همین بنده هاش و نیازمند خودش میکنه ک ب یادش بیفتیم

فقط میتونم بگم تو چقدر پاک و خوبی ک نماز شب نصیبت شد نماز شب قسمت هرکسی نیس . همین زندگیتو دگرگون می ...

😭😭😭😭 همینه ک وسواسم بیشتر شده 

همینکه حداقل ۶۰ تومن رو از دست دادم 

همینکه حالم بده 

همین ک لپتاپم دقیقا زمانی ک اهمیت داشت برام  الکی الکی خراب شد

😭😭😭😭😭😱😭

درسته. منم مذهبی هستم تا حدودی و فکر میکنم خدا ننشسته اون بالا مشکلات مارو حل کنه. به ما اختیار و ار ...

کاملا هم عقیده ی شمام 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دقیقاً مشکلت از جایی شروع شده که نماز شب خوندی به نیت پول نماز شب رو باید به نیت نزدیک شدن به خدا بخ ...

نماز شب ب  نیت جاجت رواییه 

آدما اگه میتونستن همه مشکلاتشون رو حل کنند ک چه نیازی بود ب خدا 

اوت بالا نشسته  فقط  حال مزخرف منو تماشا میکنه 

😭😭😭😭 همینه ک وسواسم بیشتر شده همینکه حداقل ۶۰ تومن رو از دست دادم همینکه حالم بده همین ک لپتاپم ...

عزیزم خدا مگ بد بنده هاشو میخواد ؟؟ من فکر میکنم هر گرفتاری داریم تو زندگیمون یا اون اتفاق ب صلاحمونه و یا نتیجه اعمال بدمون 

باید ببینی مشکل از کجاست حلش کنی تو تمام تلاشتو بکن توکل کن بخدا و بسپار ب خودش خدا ک دشمن بنده هاش نیس. ی روزی مشکلت جوری حل میشه ک خودت کیف میکنی ک خدا اینقد حواسش بهت بوده