iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 عنوان میشه سوالم رو جواب بدید لطفا 30 بازدید | 6 پست من هفت روز پیش زنگ زدم منشی روانشناسم برام وقت بزاره هنوز بهم زنگ نزده وقتم رو بگه بهش زنگ بزنم بپرسم وقتم کیه؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽 1403/06/18 | 10:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15838 بله دیگه مگه اون یادشه که باز زنگ بزنه قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 اره زنگ بزن زنگ زدن بهم گفت شماره بهش بدم اشتباهی گفتم🥺🥲 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
فرفریجان عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2417 زنگ زدن بهم گفت شماره بهش بدم اشتباهی گفتم🥺🥲 خب زنگ بزن بگو، شماره قبلی برا مامانمه این خط خودمو بزن
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 خب زنگ بزن بگو، شماره قبلی برا مامانمه این خط خودمو بزن دو تا شماره دادم گفتم اولی رو چون بیشتر اوقات مشکل داره زنگ نزنه روم نشد بگم اشتباه🐢🥲 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽