2777
2789
عنوان

کاردرستی هست ماشینشو بگیرم

100 بازدید | 20 پست

شوهرم خیانت کرد یعنی اولین بارش نبود چندین بار خیانت میکرد ومیفهمیدم میفتاد به غلط کردن ومیبخشیدمش

بخاطر بچم

منم که شکاک شدم وهمش بعدش دعوا داشتیم و به همه چیش مشکوک بودم

خلاصه تاکه بازم بهم خیانت کرد و ایندفعه نتونستم هضم کنم جمع کردم وسایلمو ورفتم خونه اقام مهریمم گذاشتم اجرا

اونم پسرمو برد 

خلاصه از طریق مهریه تونستم حکم توقیف ماشینی که بنامشه وبگیرم

این ماشین و شوهرم فروخته بود به مادرشوهرم ولی هنوز بنام شوهرم بوده

و شوهرم ماشین جدید خرید اما ماشین جدیده وهنوز بنامش نزده بود

وفقط ماشین قبلیه ک فروخت به مادرشوهرم بنامشه

خلاصه همین مادرشوهرمم کلی دلمو شکوند وقضاوتم کرد و منو مقصر خیانتای شوهرم میکرد وطوری خودش آتیش بیار معرکه شد

الان من حکم وگرفتم وادرس وبدم به کلانتری میرن ماشین ومیارن

اما همش دودلم نمیدونم کار درستیه یانه؟

همش میگم شاید شوهرم پشیمون شه و سرش به سنگ بخوره و بادادن حق طلاق فرصت اخرو بهش میدم اما اگ ماشین و ببرم پارکینگ دیگه اوضاع بدتر میشه و حرمتا میشکنه

از طرفی میگم نه تمومش کنم وخلاصه خیلی دو دلم نمیدونم چکارکنم

خودمم همش ۲۳ سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو نجات بده 

مرد خیانتکار هیچ وقت ادم نمیشه

مرد خیانت کار نمیتونه بچه بزرگ کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم سنی ام نداری🤦🏻‍♀️

خیانت بخشش نداره ببخشی دوباره تکرار میکنه و اینکه میگی سرش به سنگ میخوره درست میشه یه باور غلطه در این مورد

مهریتو که گذاشتی اجرا ماشینم بگیر ازش 

جونشونم بگیری کار درستی کردی وای از این مادرشوهرا 😑

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

حرمتا میشکنهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه حرمتی هم مونده کم مونده فقط خانم بیاره تو خونه .فقط ۲۳سالته و بهت خیانت میکنه؟ چون خیانتاش متعدد بوده مشخصه که مشکل از تو نبوده و شوهرت مریضه احتمال اینکه درست بشه هم خیلی کمه

بنظر من صبر کن ماشین جدیده هم بنامش بشه هر دورو باهم توقیف کن هرچیز دیگه ای هم داره بگیر ازش تا ادب بشه

حرمتا میشکنهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه حرمتی هم مونده کم مونده فقط خانم بیاره تو خونه .فقط ۲۳سالته و بهت خیا ...

ماشین جدیدشو دیگ بنامش نمیزنه چون میدونه اونم میگیرم

البته فک میکرده ماشین مادرشم توقیف نمیکنم

چی بگم نمیدونم چرا اینطور دو دل میشم

چقدر ک این شوهرم ب من و خونوادم توهین کرد

چقدر حرمتارو خودش شکوند خیانت جنسی هم داشته

من اوایل زندگی بچه بودم خام بودم مشکلاتی هم ازخودم داشتم اما بعدش دیگه درست شدم 

مثلا صبحونه و بیدار نمیشدم همسرمو بدرقه کنم بااینکه یسری وقتا تفاهم نداشتیم وبحث میشد و تحمل حرف زور نداشتم اخه اینا یعنی باید هم هی خیانت مکرر بشه؟؟

اما بجاش ب خونم میرسیدم میومد خونه شام وناهارش اماده لباساش شسته

یمقدارم بخاطر بچم ک کوچیکه رابطه جنسیمون ب سختی بود یعنی منتظر میموندم بچم بخوابه بعد...

همش میگم نکنه مشکل ازمن بوده

ولی خب خودش حتی وقتایی ک زیاد هم رابطه داشتیم وقتی میرفته سرکار فیلم پ ورن هم میدید😔یوقتایی ک همه چی خوب بوده مشکلی باهم نداشتیم بازم خیانت میکرد یا یچیز مشکوک میدیدم

ماشین جدیدشو دیگ بنامش نمیزنه چون میدونه اونم میگیرمالبته فک میکرده ماشین مادرشم توقیف نمیکنمچی بگم ...

از کجا میدونی پ میدیده سر کار ؟ 

اختلاف سنیتون چقدره؟

وای اسی نمیدونم چی بگم خدا شفاش بده ولی مهریتو بگیر چه جدا بشی چه نشی از یه قرونشم نگذر به دادگاه بگو برات قسط بندیش تا هم یکم تنبیه بشه هم پول اصافه واسه غلطکاری نداشته باشه

ماشین مادرشوهرتم حتما بی شک بگیر تا مادرشوهرت پولشو از شوهرت پس بگیره