2789
عنوان

صیغه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 119 پست
خب الان کسایی هم ک دوست پسر دوست دخترن هزارجور کار میکننولی من نمیخوام گناهی انجام بدمپس چیکارکنم😔

من یه درصدم صیغه رو قبول ندارم

کار شما هم مثل همون هاست

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من شرایطتت رو نمی دونم ولی اگه می نوای صیغه بشی از همین الان فقطفکر کن که صیغه ای یه مدت دیگه صیغه تموم میشه و همه چی. تمام. دیگه بیشتر از این بهش فک نکن. اینکه مهلت صیغه تموم میشه و عقد دایم میکنین رو از سرت بنداز بیرون. 

ممکنه هم این اتفاق بیفته ها. ولی ممکنه هم نیفته. و اینکه اصلا وابسته نکن خودتو در رابطهموقت که خیلی اسیب میبینی. اگهتومد گرفتت که فبهالمراد. اگه نگرفت هم هر کسی راه خودشو بره

اگه قصد پسره جدی بود عقد دائم میکرد زود.ببینین قصدم توهین نیستا و خودمم ازدواج دوممه ولی دختر با زن ...

خب زن صیغه هم نشه هرکاری میکنن

من صیغه رو ب خاطر این گفتم ک گناهی شکل نگیره

بین خودتون میشه صیغه بخونید یاباید برید محضر؟

بهتره محضر برن 

به فرض محال خدایی نکرده یه بچه ای به وجود اومد این وسط صیغه نامه ام نباشه بدبخت چجوری بره شناسنامه بگیره برا بچش اگه پدرش لج کرد یا اصلا نخواست بچه رو نگه داره باز با صیغه نامه راحتتر شاید دکترا کمک کنن برا سقط خلاصه همه چی رسمیش خوبه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قصدش ازدواجه صبر کن بیاد ازدواج کنین با این صیغه شدن ارزش خودتو نیار پایین پسره فکر میکنه پس کیه

بابت این پیامت اونطوری گفتم

ارزش انسان هارو خدا معلوم کرده و خودش بهتر از ما میدونه 

چی خوب چی بد 

وقتی شرایط ازدواج دائم نباشه صیغه بهترین راه 

شما میگی وایسه تا شرایط جور شه متوجه نیستی داره میگه

ندارم شرایطشو 

یا بچه ای یا اطلاعات کافی راجع به نیاز جنسی نداری 

مثل اینه که به یه آدم گرسنه بگی یه هفته دیگه هم تحمل کن تا چلو کباب بخوری میشه؟شدنیه؟

نه عقل سلیم میگه با نون خالی هم شده انسان خودشو سیر 

کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

جاری من با برادر شوهرم صیغه بودن و تو یه خونه زندگی میکردن بدون اطلاع خانواده ها.....جاریم مطلقه بود و برادر شوهر تاحالا ازدواج نکرده بود 

الان دوساله ازدواج کردن و همچی خوبه