2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم یائسگی زودرس

788 بازدید | 25 پست

سلام دوستان کسی اینجا هست ذخیره تخمدانش پایین اومده باشه و در یائسگی زودرس قرار گرفته باشه تونسته ذخیره تخمدانش افزایش بده و از یائسگی زودرس جلوگیری کرده باشه لطفا کسی هست راهنمایی کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن با اصلاح سبک خیلی ها رو درمان کرده

کی هست فلورا تاجیک؟ پیش گیاهی میرم امیدوارم میکنه اما پیش دکتر میرم میگه غیر ممکنه گیاهی میگه گرمی بخور کم خونی ذخیرت برمیگرده دکتر میگه ذخیره کم بشه برنمیگرذه شدیدا استرس دارم تا بحالم هیچ علامتی نداشتم فقط این چند ماه اخیر ۷روز جلو میافتاد

کی هست فلورا تاجیک؟ پیش گیاهی میرم امیدوارم میکنه اما پیش دکتر میرم میگه غیر ممکنه گیاهی میگه گرمی ب ...

یه مامای خیلی معروف 

گیاهی فایده نداره تو اینستا بارداری فلورا رو سرچ کن 

با اصلاح سبک واقعا بهتر میشه، اگه متاهلی اقدام کن برای بچه

یه مامای خیلی معروف گیاهی فایده نداره تو اینستا بارداری فلورا رو سرچ کن با اصلاح سبک واقعا بهتر میشه ...

حتما ولی گیاهی همش امید میدن خانم تاجیکم پیجش و دیدم اما بازدید کننده هاش کمه و میترسم دروغ باشه مجازی نمیتونم اطمینان کنم

حتما ولی گیاهی همش امید میدن خانم تاجیکم پیجش و دیدم اما بازدید کننده هاش کمه و میترسم دروغ باشه مجا ...

پیج اصلیشو که زیاده 

کلی مقاله داره حتی تو تلویزیون هم اومده و بیشتر از صدتا ماما داره دوست من امتحان کرد جواب گرفت

اصل اصلاح اینه این کارا رو انجام بده:  قند و شکر کامل حذف حتی در حد یه شکلات یا بستی هم نخور، ویتامین دی، ای و کیوتن و امگا۳ بخور ، یوگا کار کن، قبل ۱۱ بخواب، استرسو کنترل کن 

حالا با توجه به شرایط هر کس چیزای دیگه هم میگن

پیج اصلیشو که زیاده کلی مقاله داره حتی تو تلویزیون هم اومده و بیشتر از صدتا ماما داره دوست من امتحان ...

خدا خیرت بده یه هفتس فهمیدم جواب ازمایش خواب ندارم پیج اصلیش ایدیش و داری من امگا ۳ میخورم مصرف قند مصنوعی صفر  حذف کردم قندم ۱۰۹بود رسوندم به ۹۲ پدرم دراومده اما رعایت کردم ویتامین د اهن میخورم دوماهه اما این ازمایش واسه مرداد هستش نمیدونم چرا اینجوری شد

عزیزم اصلا ب این چیزا نیست توکلت به خدا باشه

دو سه ماه دیگه مجدد ازمایش amhبده میبینی که عددش تغییر کرده و بهتر شده

یچیز دائمی نیست و هرماه متغیره

این ب من ثابت شده

ماله من زیر یک بود من از شما ۱۳سال کوچیک ترم

وقتی فهمیدم دکتر گفت که یائسگی زودرس گرفتی و برو سریع مراکز ناباروری تا اقدامات لازم رو با توجه ب شرایطتت برای بچه دار شدن انجام بدن…

نمیدونی چه حالی داشتم کارم شده بود گریه و نذر و نیاز چون بچه هم نداشتم

بعد از یکسال مجدد ازمایش رو تکرار کردم و شکر خدا عددش ۲شده بود!!!

و این برای من معجزه خدا بود

الانم باردارم،بصورت طبیعی باردار شدم

همه ی اینا قدرت خداست که این مسیر رو برای من اسون کرد…به خدا توکل کن و نگران نباش

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
2790
2778
2791
2779
2792