2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطمئنی همینه،چون بخاطر اون دختره رفته درخواست طلاق داده ولی میگه اون مجبورش کرده چون ازش آتو داره.می ...

اره بشین باهاش صحبت کن انگار اون دختره ول کن شوهرت نیستا جادو میکنه مغزشو میخوره ک طلاق بگیر من بچهاتو بزرگ میکنم انگار دختره بهش میگ که زنتو بااین نقشه طلاق بده تا مهریه نگیره بعد بچهاتو بیار اونم ول کن بره اما شوهرت دوست داره دلش نمیاد ولی دختره بدجور پیگیره میخاد همه چی رو بهم بزنه تا فقط تو نباشی توام ساده نباش درسته شوهرت دوست داره و دلش نمیاد اما دختره باجادو وزبان کارخودشو میکنه حواست جمع باشع

اره بشین باهاش صحبت کن انگار اون دختره ول کن شوهرت نیستا جادو میکنه مغزشو میخوره ک طلاق بگیر من بچها ...

کی برام طلا می‌خرن؟؟ 

کی عروسی میکنم باهاش خوشبخت میشم ؟؟

چه غریب ماندی ای دل🖤

پرتغالیییی،خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی،دقیقا نمیدونم حالا دختره یا خودش دادخواست دادن من جلو نرفتم یعنی جلسه حضوری هم نرفتم که شاید الکی باشه ول کنه ولی دیدم برای یه ذره نفقه و مهریه اعتراض زده که اونم نده شغلشم که به دروغ گفته راننده تاکسی که مهریه کم بده حالا دیدم من بخوام بشینم کاری نکنم که این آدم شاید کوتاه بیاد یا جری تر نشه باهام بدتر نشه به جدل نکشه نمیشه همینجوری بشینم هرکار دلش میخواد بکنه که منم مجبور شدم وکیل بگیرم که اعتراض بدم تا دادگاه به نفع اون تموم نکنه یه طرفه.

حالا اون بفهمه منم پیگیر شدم وکیل گرفتم باهام بد میشه کشیده میشه سمت دختره نمیدونم چیکار کنم از دست این آدم احمق وقتی دوتا بچه هم داره اگه هم نتونسته تا الان به حرف دختره باشه بخاطر دوتا بچه اشه اونا رو دوست داره بخاطر اوناس نه من.خواهرو مادرشم که پشت دختره هستن من تنها چی از دستم برمیاد؟چیکار کنم نمیدونم

Nبهت فکرمیکنه ولی مطمعن نیست یه شکای دارهدانشگاهم یه مشکل کوچولو ودودلی یابحثی پیش میاد ولی خیرهمهاج ...

سلام گلم 

من تو مسیر جدیدی که انتخاب کردم موفق میشم؟یا ۱۴۰۳ به هدفم میرسم و مسیر جدید رو بیخیال میشم؟

و اینکه حس A.b به من چیه و پا پیش میذاره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز