2777
2789
خانواده،؟رقیب؟تفاهم یا مدت طولانی باید منتطر بمونمازدواجمون خوبه؟چی حس میکنی راجب خودش

خانواده اون دوست داره یه مشکلاییم بینتون هست ولی خب درست میشه به مرور زمانش ک برسه همه چی خودبه خود حل میشه فعلا شرایطش اوکی نیست ولی پسرخوبیه توی اسمش RیاSداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دوسم چی داره رابطمون جدی میسه ممنون میشم اینم بگید

انگار یه کارای کردی که ازت دلخوره و این باعث شده راجبت بدفکرکنه اما درست میشه غرورتو کناربزاری اره اوکی میشه ولی زمان بره نه به این زودیا

همین که خودت باشی اوکیه خوده واقعیتو دوست داره انگار بخاطرهمین سادگیت اومده سمتت خودتو تغییرنده و دو ...

حست میگه من باید چیکار کنم تا خدا مارو بهم برسونه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
همین که خودت باشی اوکیه خوده واقعیتو دوست داره انگار بخاطرهمین سادگیت اومده سمتت خودتو تغییرنده و دو ...

دیگه چیا حس می‌کنی راجب اون سن بالاعه 😁

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خب پس اوکیه دوست داره اما شرایطش اوکی نیست فعلا راستی انگار همین روزا باهات راجب موضوع مهمی حرف بزنه

امکان نداره ولی خدا کنه حرف بزنه. مغروره نمیاد جلو

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
دیگه چیا حس می‌کنی راجب اون سن بالاعه 😁

انگار بعداز مدتها تصمیم گرفته شروع کنه یه رابطه جدیدو اونم باتو انگار باانرژیت حال کرده شاد وسرحال بودی خوشش اومده واینکه ادم پر توقعی هستش زیاد هرچی گف کنارنیا بعضی وقتا نه بگو بهش اولاش شاید امتحانت کنه مراقب باش

مطمئنی همینه،چون بخاطر اون دختره رفته درخواست طلاق داده ولی میگه اون مجبورش کرده چون ازش آتو داره.میخوام بدونم راست میگه مجبوره تا یه جایی به حرف اون پیش بره؟ یا واقعا دوستش داره دنبال طلاق خودش رفته و الکی میگه؟

فک نکنم منو دوست داشته باشه شاید بخاطر بچه هاش بترسه از کاری که میکنه برگرده.حرفشو که بهم زده من نمیدونم باور کنم یا نه.میشه به این آدم اعتماد کرد یا نه.میشه کامل توضیح بدی هرچی فکر میکنی از اون و منو این زندگی ممنون