راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام میشه درمورد منم بگید حرفهایی که شوهرم زده درسته یا نه؟واقعا همون کاری که گفته میخواد انجام بده یا منو سرکار گذاشته؟زندگیمون به کجا میکشه؟من باهاش چه رفتاری بکنم وقتی هر زمان یه جور میشه؟
رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاههچه حسی نسبت به من دارن و چی فکر ...
ببین خودتم انگار دلت پیش اون سن بالاست ولی از نظرظاهری روی هم دانشگاهیت قفلی و اون سن بالا بیشترپیگیرته انگار تا هم دانشگاهیت چون دورش شلوغه زیاد اهمیتی نداره ولی به نظرجفتشون یه دخترشاد وبامزه ای ک دوست دارن وقت باهات بگذرونن
ممکنه دانشگاه پزشکی یا دندون پزشکی قبول بشم؟ شغل همسر ایندم پزشک باشه چون n. پزشک هست؟ حدودا چند س ...
اره قبول میشی ....ولی nهمونطور ک گفتم انگار دودله ولی بالاخره درخواستشو بهت میده اما سریع اوکی نده و حدودا بین سه یا چهارسال دیگ مهاجرت میکنی یا کانادا یا ترکیه
سلام میشه درمورد منم بگید حرفهایی که شوهرم زده درسته یا نه؟واقعا همون کاری که گفته میخواد انجام بده ...
شوهرت دوست داره بخاطرهمین هرکاری یا هرچی میگه ک ازدستت نده خیلی فکرش مشغوله زیاد بهش فشار نیار میخواد همه چی رو اونجوری ک تو دوسداری جور کنه اما انگار یه مشکل داره تو کارش ولی میترسه باهات درمیون بزاره ک نکنه باورش نکنی وبهش فرصت ندی ولی خیلی دوست داره فقط یکم بدشانسع زمان بده فشارنیاربهش