2777
2789
احساس میکنم منتظر یه جوابی از طرف یکی هستی و الان کلافه ای احساس پوچ بودن داری!؟

نه اونطور اما هست

حست میگه من با اون که الان دوسش دارم ازدواج میکنم؟

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تقریبا سوره مه ای ممنونم ☺️ایا. N بهم علاقه مند میشه یا شده؟ اینم بگم اختلف سنیمون نسبتا زیاهدان ...

Nبهت فکرمیکنه ولی مطمعن نیست یه شکای داره

دانشگاهم یه مشکل کوچولو ودودلی یابحثی پیش میاد ولی خیره

مهاجرت طول میکشه ولی شدنیه و به کانادا شغل همسرایندم بنظرم استاد دانشگاهی چیزی میاد نمیدونم♥️

دخترشبطون و زودرنج ولی خیلی دلسوز وب شدت خانواده دوست

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاهه

چه حسی نسبت به من دارن و چی فکر میکنن درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

Nبهت فکرمیکنه ولی مطمعن نیست یه شکای دارهدانشگاهم یه مشکل کوچولو ودودلی یابحثی پیش میاد ولی خیرهمهاج ...

ممکنه دانشگاه پزشکی یا دندون پزشکی قبول بشم؟ 

شغل همسر ایندم پزشک باشه  چون  n. پزشک هست؟ 

حدودا چند سال دیگه مهاجرت میکنم؟ 

سلام میشه درمورد منم بگید حرفهایی که شوهرم زده درسته یا نه؟واقعا همون کاری که گفته میخواد انجام بده یا منو سرکار گذاشته؟زندگیمون به کجا میکشه؟من باهاش چه رفتاری بکنم وقتی هر زمان یه جور میشه؟

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاههچه حسی نسبت به من دارن و چی فکر ...

ببین خودتم انگار دلت پیش اون سن بالاست ولی از نظرظاهری روی هم دانشگاهیت قفلی و اون سن بالا بیشترپیگیرته انگار تا هم دانشگاهیت چون دورش شلوغه زیاد اهمیتی نداره ولی به نظرجفتشون یه دخترشاد وبامزه ای ک دوست دارن وقت باهات بگذرونن

ممکنه دانشگاه پزشکی یا دندون پزشکی قبول بشم؟ شغل همسر ایندم پزشک باشه چون n. پزشک هست؟ حدودا چند س ...

اره قبول میشی ....ولی nهمونطور ک گفتم انگار دودله ولی بالاخره درخواستشو بهت میده اما سریع اوکی نده و حدودا بین سه یا چهارسال دیگ مهاجرت میکنی یا کانادا یا ترکیه

سلام میشه درمورد منم بگید حرفهایی که شوهرم زده درسته یا نه؟واقعا همون کاری که گفته میخواد انجام بده ...

شوهرت دوست داره بخاطرهمین هرکاری یا هرچی میگه ک ازدستت نده خیلی فکرش مشغوله زیاد بهش فشار نیار میخواد همه چی رو اونجوری ک تو دوسداری جور کنه اما انگار یه مشکل داره تو کارش ولی میترسه باهات درمیون بزاره ک نکنه باورش نکنی وبهش فرصت ندی ولی خیلی دوست داره فقط یکم بدشانسع زمان بده فشارنیاربهش

ببین خودتم انگار دلت پیش اون سن بالاست ولی از نظرظاهری روی هم دانشگاهیت قفلی و اون سن بالا بیشترپیگی ...

😁مرسی

خب از چجور دختری خوشش میاد چطور رفتار کنم جذبم شه ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....