2777
2789

دارم انتخاب رشته میکنم

مهندسی کامپیوتر رو بالای فیزیک زدم، اگه تاپیکای قبلیمو دیده باشین میبینین که چقدر بینشون مردد بودم

ولی خیلییی دلم گرفته حس میکنم به خاطر حرف دیگران که بهم گفتن بری فیزیک ته تهش معلم میشی این کارو کردم 💔🫠

خود فیزیکو دوست دارم و دوست داشتم فیزیک هسته ای بخونم

ولی بس‌که بهم گفتن تهش معلم میشی‌ کلا قید خواستمو زدم حس کردم دیگه نمیشه بهش رسید

میترسم بعدا پشیمون شم

چیکار کنم بتونم منطقی و درست تصمیم بگیرم؟ 💔😭

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف مردم رو ول کن. اون چیزی ک دوس داری اول بزن‌.

میدونی عقلم با قلبم انگار دارن میجنگن

قلبم میگه برو فیزیک برا خواستت تلاش کن نشد هم عیبی‌نداره همون معلمی مگه چشه

ولی عقلم میگه فیزیک واقعا بازارکارش خوب نیس شاید برم کامپیوتر ادم موفق تری باشم از هوش مصنوعی هم بدم نمیاد

ولی خب با خودم میگم کلاسای برنامه نویسی رو میتونم خارج دانشگاه برم ولی چجوری خارج دانشگاه فیزیک هسته ای بخونم؟؟🥲💔

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
گور بابا حرف مردمخودت علاقتو انتخاب کنی آدم با عرضه ای باشی تلاش کنی براش مطمئن باش به نقطه اوجت میر ...

دقیقا

ولی از یه طرفی با خودم میگم نکنه تصورم غیر منطقیه یا خواستم زیادیه و نکنه بهش نرسم🥲 

بعد رتبم یه طوری شده که اگه فیزیکو اول بزنم همه بهم میخندن متاسفانه💔 چون فیزیک با رتبه های پایین ترم راحت قبول میشن

میدونی عقلم با قلبم انگار دارن میجنگنقلبم میگه برو فیزیک برا خواستت تلاش کن نشد هم عیبی‌نداره همون م ...

فیزیک بزن پس اول

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فیزیک بزن پس اول

میشه برام دعا کنید لطفا❤️🥲