2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 34 پست
الهی عزیزم🥲بهش بگو خوشگله و بهت میاد و ایناوقت کردی برو یکی براش بخر که بهش بیاد

باید همینو اگه شد عوض کنم ۲ تومن پولشو دادیم واقعا خسته بودیم اگ ی مغازه ی دیگه ی میبود همون نزدیکی برای مامانمم از همونجا میخریدم ولی متاستفانه شب شده بودو دیروقت نمیتونستم برگردم..

آره حتمن یکی دیگه براش میخرم یروز میرم فقط میگردم تا برای اون یچیزی بخرم  ولی دلم گرفت همه مون لباس داریم و ذوق داریم ولی اون نه...

دلم میخواد خودم نرم لباسمو بدم بپوشه  

باید همینو اگه شد عوض کنم ۲ تومن پولشو دادیم واقعا خسته بودیم اگ ی مغازه ی دیگه ی میبود همون نزدیکی ...

اگه میتونی خودت یچیز دیگه بپوش بده اینو مامانت بپوشه عزیزم 

خیلی سخت نگیر یروز دیگه م دستشو بگیر ببر براش یچچیچز بخر 😍❤️

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من عکس مانتو رو ندیدم ولی  چون همسن مامانتم یه چیزی میگم خود من اینجوری ام که حتی اگر گونی هم تنم کنم  باهاش روسری و شلوار رو ست کنم یه آرایش ملیح هم بکنم هم جذاب میشم هم خوشتیپ  اگر مانتو فیت تن مادرتون هست سعی کنید ست کنید و بهش اعتماد به نفس بدین ... چون برای خانم های لاغر فقط مانتو اگر گشاد باشه و زار بزنه رو تنش بد میشه 

نگران نباشید اگر چهره مادر رو مرتب کنید و یه روسری شیک بزنه  کسی به مانتو نگاه نمیکنه

باید همینو اگه شد عوض کنم ۲ تومن پولشو دادیم واقعا خسته بودیم اگ ی مغازه ی دیگه ی میبود همون نزدیکی ...

ببینم لباسو 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
عزیزم نظر اینا رو نپرس

ن اتفاقا خوبه ک نظر واقعی شونو گفتن ک بفهمم باید عوصش کنم خیلیی ممنونم از همشون بابت نطر دهی اشتباه از خودم بود باید توی روز خرید میکردیم ک اگه مانتو ی مناسب پیدا نمیشد دوباره برمیگشتیم بقیه ی مغازه هارو می‌گشتیم ولی واقعا ساعت نه ونیم شب وقت برگشت نبود

عزیزم من عکس مانتو رو ندیدم ولی چون همسن مامانتم یه چیزی میگم خود من اینجوری ام که حتی اگر گونی هم ...

دقیقا همه چیز که مانتو نیست یه لباس میبینی زشت اما ستش که کنی اینقدر ناز میشه که شک می‌کنی این همون باشه 

ن میدونم قشنگ نیست واقعا درسته ولی اگه میخواین ببینین این عکسشه

والا کار خوبی میکنی عوضش کن تو که داری پول میدی پول کمی ام نیست.. سر حوصله یچیزی بگیر که هم مادرت هم تو بپسنیدین

باشه گلم

این مانتو بسیار زیباست ولی نباید با شلوار جین پوشیده بشه با یه روسری کرم و شلوار کرم و یه کفش پاشنه دار خیلی شیک میشه  البته هر کدوم از رنگهای توش رو میتونی برای روسری و شلوار استفاده کنی چون مانتو شلوغ هست روسری باید ساده و کوتاه و تک رنگ باشه