2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

453 بازدید | 34 پست

امروز منو مامانمو داداشم رفتیم بازار

برای خودمون پیرهن خریدیم ولی اینقد گشتیم حوصله ی نظر دادن راجب مانتوی مامانمو نداشتیم چون خیلی ضعیف شده اخیرا هرچی می‌پوشید بش نمیومد مدل های خیلی نوجویی بود مامانم چهل و خورده سنشه

بیس سی تا تنش کرد

بعضی هاش بش میومد ولی سلیقه ی خودش نبود

بعد یکی آخری ک برداشت گفتم همین خوبه خیلی بت میاد درحالی‌که باید میرفتیم ی مغازه ک لباسای سن مامانمو داشت

طفلی بعد اندی سال مانتو خرید تاپیک قبل گذاشتم عکسشو همه گفتن زشته مامانمم پیاماروخوند قبلش شکست

آخه فردا مراسم داریم میخواست باهاش بره

واقعاهم قشنگ نبود

طفلی مامانم دلم براش سوخت😭😭😭😭😭

بعد میگه میخواستم شبیه یکی توبخرم گفتم شبیه باشه ناراحت میشی نخریدم😭😭😭😭

کاربری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونستیم بریم مغازه ی دیگه چون نزدیک خونمون بود اونجا تنها مغازه بود توراه برگشت از بازار خیلی دور بودیم

مامانم همرو تن زد زیاد بش نیومد طرحاش خیلی جوونی بود ساعت نه و نیم شب بود داشت بسته میشد مجبور بودیم یکی برداریم چون مغازه دارهم کلی ادیت شدبخاطرمون

کاربری

نمیتونستیم بریم مغازه ی دیگه چون نزدیک خونمون بود اونجا تنها مغازه بود توراه برگشت از بازار خیلی دور ...

خانم 40 و خورده ای که جوون مامان منم 40 و خورده ایش همه فکر میکنن خواهر من هست بهش میخوره نهایتا 30 سالش الان 40 ساله ها همه جوون پسندن پس چجوری برای شما