2821
2789
عنوان

حس ششم

172 بازدید | 38 پست

بیاید یه پیام بدید 

منم ویژگی تون رو بگم 

ببینم حس ششم درست کار می‌کنه 🤪

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حس شیشم نیستم از رو پروفت حدس میزنم احساساتی باشی😂❤️

آفرین درست گفتی 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
حس شیشم نیستم از رو پروفت حدس میزنم احساساتی باشی😂❤️

حالا من میگم 

خودت هم دختری شاد 

شوخ

سرزنده و شاداب 

عاشق 

منو بگو

یه هدف تو زندگیت داری

یه مقدار استرسی و نگران آینده

خیلی‌ به حرف مردم یا اعتقاد داری یا اهمیت میدی

ویژگی های منو بگو

یه هدف بزرگ تو زندگیت داری

مهربان 

دارای ضریب هوشی بالا

مرسی عزیزم😂😂❤️جدیدا همه حس میکنن من عاشقم

امان از عشق ♥️😁

سلام عزیزم راجب من هم بگو چه حسی داری؟

یه جای از بدنت درد می‌کنه 

یه غمی تو زندگیت داری

به حرف مردم خیلی‌ معتقدی

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز