2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
حالا به نظرت قبول میشم

با توکل به خدا و تلاش بیشتر بله ان شاء الله 

چون خودت هم زمینه اش رو داری 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
عاشق نیستم🥲

ولی به زودی میشی دلم میگه 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه جای از بدنت درد می‌کنه یه غمی تو زندگیت داریبه حرف مردم خیلی‌ معتقدی

اره عزیزم 

راجب رابطه ای که داشتم با اون پسر چی حس میکنی 

باهم چطوری میشیم بنظرت؟ هرچی بود بگو مرسی

اره عزیزم راجب رابطه ای که داشتم با اون پسر چی حس میکنی باهم چطوری میشیم بنظرت؟ هرچی بود بگو مرسی

یه کم فاصله بین تون افتاده 

اگه اطرافیان چیزی نگن و مانع نشن همه چی اوکی میشه و میفته رو غلتک

اینو بهت بگم که طرف مقابلت هم خیلی حرف مردم اهمیت میده 

و یه نصیحت هم کنم هییییچ وقت مسائل ریز و درشت زندگیت رو مخصوصا چیزایی که بین تون هست رو به هیچ کس نگو چون همه خیر خواه تو نیستن و چشم زخم دورت خیلی هست 

یه کم فاصله بین تون افتاده اگه اطرافیان چیزی نگن و مانع نشن همه چی اوکی میشه و میفته رو غلتکاینو بهت ...

اهاا باشه عزیزم ممنون که وقت گذاشتی❤️ 

بنظرت من او حرفامو بگم بهش نتیجه ایی هم داره؟ 

باز میرم ببینمش؟

وای توروخدا منم بگو امیر استوری امشبو ریپلای میزنه؟چه فکری میکنه؟برنمیگرده؟

فعلا بین تون فاصله افتاده 

دلیل این فاصله هم حالا یا واقعا مقصر خودتی یا اون فکر میکنه که تو مقصری برای همین فعلا برای مدتی جلو نمیاد و فاصله گرفته 

خیلی حواست بهش باشه که یهو خیلی فاصله تون زیاد نشه 

اگه مقصری که حتما عذرخواهی کن 

اگه هم نیستی یه جوری بهش بفهمون که راضی بشه و برگرده 

ولی اینو بهت بگم که هنوز دوست داره و به یادته

اهاا باشه عزیزم ممنون که وقت گذاشتی❤️ بنظرت من او حرفامو بگم بهش نتیجه ایی هم داره؟ باز میرم ببینمش؟

آره بهش بگو ولی توی یه شرایط مناسب که حالش خوبه و ناراحت نیست

دیدار هم دارید ولی یکم طول می‌کشه تا ببینیش 

فعلا بین تون فاصله افتاده دلیل این فاصله هم حالا یا واقعا مقصر خودتی یا اون فکر میکنه که تو مقصری بر ...

یه استوری گذاشتم راجب ی پسره دیگه از لجش اعصابش خورد میشه؟؟

من نمیتونم ازش عذر خواهی کنم چون خیلی مغرور و پروعه و مطمعنم رومو زمین میندازه خودش ولم کرد موندم چ خاکی توسرم کنم ممنونم ازت

یه استوری گذاشتم راجب ی پسره دیگه از لجش اعصابش خورد میشه؟؟من نمیتونم ازش عذر خواهی کنم چون خیلی مغر ...

دوست داره ببینه ولی فعلا نمیبینه 

مگه چند بار پشت سرم هم استوری بزاری که ببینه 

ولی اگه میخوای برگرده این راهش نیست ، همینجوری بین تون فاصله هست با این کارت بدترش می‌کنی 

دوست داره ببینه ولی فعلا نمیبینه مگه چند بار پشت سرم هم استوری بزاری که ببینه ولی اگه میخوای برگرده ...

اخه سری پیش که کات کردیم هی ریپلای میکردد اصلا این بار منو ادم حسابم نمیکنه خدا لعنتش کنه اسیرم کرده میرم برش میدارم

ممنونم‌ ازت خیلی ممنونم

تانرم جلو نمیاد جلو؟

خیر 

چون گفتم اون تو رو مقصر میدونه 

کلا مردا اکثرا اینطوری هستن هر چقدر تو همچین مواردی هم دوست داشته باشن بیان جلو و عذرخواهی کنن غرورشون اجازه نمیده 

بنابراین انتظار دارن حتی اگه خودشون هم مقصر باشند ولی دختره بره پیش قدم دوستی و آشتی شون بشه

اخه سری پیش که کات کردیم هی ریپلای میکردد اصلا این بار منو ادم حسابم نمیکنه خدا لعنتش کنه اسیرم کرده ...

خواهش میکنم ان شاء الله هر چی خیره پیش بیاد 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز