2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
تا ساعت چند بیداری شب ها؟

تا پنج چهار صبح

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

دستت درد نکنه دختر دعا کن برام

حاجت روا بشی عزیزم 

فقط با نمازشب ک‌ناممکن ها ممکن میشن بهت قول میدم حاجت میگیری بخون بخدا اعتمادکن

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پنج چهار صبح

خب همون موقع بخون دیگه .بهترین زمان همون موقع است.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

حاجت روا بشی عزیزم فقط با نمازشب ک‌ناممکن ها ممکن میشن بهت قول میدم حاجت میگیری بخون بخدا اعتمادکن

مرسی ازت چند شب بخونم 

از امشب شروع میکنم 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

چله حشر گفتم بیا نگاه کن

صبح مثلا صبح زود 

و اینکه وضو یا اداب خاصی داره؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

مرسی ازت چند شب بخونم از امشب شروع میکنم

نیم ساعت قبل اذان صبح بخون خیلی تاثیرش زیاده خیییییلی

اگ میتونی چله بگیر ک درصد حاجت گرفتنت خیلی بیشتره

روزایی هم ک پریودشدی اشکال نداره وقتی ک تموم شد دوباره نمازشبتو شروع کن ادامه بده فقط حواست باشه چهل روز بشه 

التماس دعا

واس دوست منم دعا میکنی اسمش مریم یکم حالش خوش نیست

نیم ساعت قبل اذان صبح بخون خیلی تاثیرش زیاده خیییییلیاگ میتونی چله بگیر ک درصد حاجت گرفتنت خیلی بیشت ...

چشم عزیزم حتما 

تروخدا توم واسه من دعا کن

ممنونتم

صبح مثلا صبح زود و اینکه وضو یا اداب خاصی داره؟

نزدیکی اذان و بین الطلوعین باشه خیلی بهتره.وضو هم بگیری خوبه .کلا دائم الوضو بودن رزق انسان رو زیاد می‌کنه و آثار فراوان دیگه.

آداب خاص دیگه ای به ذهنم نمیاد.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

چشم عزیزم حتما تروخدا توم واسه من دعا کنممنونتم

اسمتو بگو عزیزم چشم ان شالله هرچی ک تو دلته برات اتفاق بیوفته

دعا درحق دیگران باعث میشه زودتر حاجت بگیریم منم برات دعامیکنم حتما 

یادت نره اسمش مریم دعا کن شفاش بده خدا حالش خوب نیست

نزدیکی اذان و بین الطلوعین باشه خیلی بهتره.وضو هم بگیری خوبه .کلا دائم الوضو بودن رزق انسان رو زیاد ...

ممنونم امیدوارم همیشه حاجت روا باشی

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ممنونم امیدوارم همیشه حاجت روا باشی

مرسی همچنین شما

اسمتو بگو عزیزم چشم ان شالله هرچی ک تو دلته برات اتفاق بیوفتهدعا درحق دیگران باعث میشه زودتر حاجت بگ ...

برا منم دعا کن لطفا برای دوستت دعا میکنم 💙

توی اینترنت سرچ کن صلوات خاصه حضرت زهرا، حاج آقا عالی توضیح میده چجوریه من حاجت گرفتم

الهم صل علی فاطمه و ابیها ......؟؟؟؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲