2777
2789
عنوان

مذهبیا

274 بازدید | 33 پست

چه دعای سوره ای نمازی حاجت میده ؟

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمازشب معجزه ها میکنه یه تاپیک بزن ببین چیا میبینی

واقعا

مثلا نماز وتر ک نماز شبه جواب میده

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

منم نیاز دارم یه چند جا شنیدم ایت الکرسی ولی نمیدونم چنبار و چجوری چله حشر و یأس هم شنیدم اونم نمیدونم چطوره اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ختم سوره حشر ۴۰ صبح سوره حشر بخون بعد از خواندن سوره خدا رو به اسما و صفاتش قسم بده که حاجات رو براورده کنه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

ختم سوره حشر ۴۰ صبح سوره حشر بخون بعد از خواندن سوره خدا رو به اسما و صفاتش قسم بده که حاجات رو براو ...

من صبحا خوابم ظهر باشه ایشکال نداره

منم نیاز دارم یه چند جا شنیدم ایت الکرسی ولی نمیدونم چنبار و چجوری چله حشر و یأس هم شنیدم اونم نمیدو ...

چله حشر گفتم بیا نگاه کن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

نماز استغاثه حضرت زهرا 

نماز کن فیکون حضرت عباس 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
واقعامثلا نماز وتر ک نماز شبه جواب میده

اره شک نکن 

دورخودتو شلوغ نکن دعاهای مختلف هم شروع نکن اینجوری گیج میشی ک کدومشون حاجتتودادن

نمازشب نمازشب نمازشب 

والسلااااااام

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
اره شک نکن دورخودتو شلوغ نکن دعاهای مختلف هم شروع نکن اینجوری گیج میشی ک کدومشون حاجتتودادننمازشب نم ...

دستت درد نکنه دختر 

دعا کن برام

من صبحا خوابم ظهر باشه ایشکال نداره

تا ساعت چند بیداری شب ها؟