منم نیاز دارم یه چند جا شنیدم ایت الکرسی ولی نمیدونم چنبار و چجوری چله حشر و یأس هم شنیدم اونم نمیدونم چطوره اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید
ختم سوره حشر ۴۰ صبح سوره حشر بخون بعد از خواندن سوره خدا رو به اسما و صفاتش قسم بده که حاجات رو براورده کنه
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
منم نیاز دارم یه چند جا شنیدم ایت الکرسی ولی نمیدونم چنبار و چجوری چله حشر و یأس هم شنیدم اونم نمیدو ...
چله حشر گفتم بیا نگاه کن
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........