2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه

476 بازدید | 27 پست

عروسی دختر دایی ام هست ، پنج روز دیگه، پول لباس نداشتم ، لباس تو عروسی نداشتم ، گفت بیا پول من بگیر ببر تو عروسی زشته آدم لباسش بد باشه ، گفتم خودت نمیخوای گفت که شما ها جای برسید دلتون خوش باشه من پول نمیخوام 😭 دو میلیونی ازش گرفتم ، رفتم لباس گرفتم ولی الان عذاب وجدان دارم خودش میخواست پول رو جمع کنه بابام بهش داده بود برا خودش لباس بخره همش داد من 😭چند روز پیشم از پول خودش برا لباس بیرونی خرید 😭لباس های خودش کهنه شدن. رفتارم خیلی زشته و بیشعوری بود نه؟😭😭 هرچه بهش میگم میگه اشکالی نداره دلتون خوش باشه برا من کافیه 😭

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی کارت بد بوده شب چجوری میخوابی خدا بکشتت 🤣🤣 شوخی بود 

خب خودش پول داده دیگه حالا نمی‌دونم کیه ولی خوب دوستت داره هرکس هست منم یکیو دوست داشتم دقیقا باهاش اینجوری بودم 🙂🌿

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
کل پول خرج کردی؟ اگه نه برا اونم بگیر گناه داره

۶ تومان تو کارتش بود گفت بیا بریم چند هفته پیش برات لباس بیرونی و تو خونه بگیرم،هرچه گفتم نه نمی‌خواد برا خودت بخر گفت تو واجب تری 😭 الان این دوتومن داد من چیزی دیگه نموند 😭.. لباسی که میخواست حدودا ۱۰ تومنی میشد. چقدر منتظر پول بود.هی میگه من میگیرم آخر ولی تو واجب تری جوونی تو چشمی باید لباست خوب باشه 😭.. خدا لعنتم کنه

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

۶ تومان تو کارتش بود گفت بیا بریم چند هفته پیش برات لباس بیرونی و تو خونه بگیرم،هرچه گفتم نه نمی‌خوا ...

اخی قدر مادرت بدون 

مامان منم همینقدر خوبه البته 

خدا حفظش کنه 

دیگه خرج نکن تا ایشونم یه کم خرج کنه 

چقدر مونده تا عروسی؟؟؟؟

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐