2777
2789
عنوان

داداش غیرتیم

329 بازدید | 17 پست

بچه ها من به مامانم گفتم با یه خارجی دوست شدم بعد مامانم گفت چه باحال دختره یا پسر منم گفتم پسره بعد مامانم همینطور میگفت که اره اهل کجاست و اینا اونوقت داداشم که کلاس پنجمه گفت غلط کرده که پسره🤣🤣🤣 چقدر پسرا چیزغیرت و مسخرنننن🤣🤣🤣🤣

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا خنده دار نیست!!!!!باید مامانت جلوشو بگیره...

😐😐😐

اون یه بچست حتی بزرگ ترم باشه واکنشش طبیعیه البته سمت شما زیادی روشن فکرن احتمالا

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

خوبه بزرگ شه ممکنه بدتر بشه از الان جلوشو بگیرین

یک کلمه از مادر عروس

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر