حس میکنم همه مهاجرت کردن به جز من نمیدونم منم مهاجرت کنم یا نه ۲۷سالمه کارم خیلی راحته حقوقم ۲۵تا سی ولی خب کلی محدودیت دارم از ازدواج با مردای ایرانی هم میترسم شما بودین چی کار میکردین با شرایط من
میخوام ارشد بخونم برا دکترا برم تااون تایم میتونم هم زبان بخونم هم خانواده رو راضی کنم
تایپک قبلی گذاشته بودید میخوام بمیرم یعنی صرفا همه چی دست خودتون بعدش به جای مردن امسال میتونی بری دور شی از همه راحت تری الان دکترا چهار ساله اگر شرایط شو دارین همین الان با ارشد برین بعدش یک فردی هست به نام صادق میگن که سن بالا بره دیگه انسان افسردگی میگیرن اونجا الان جونین راحت میتونی عادت کنی
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
تایپک قبلی گذاشته بودید میخوام بمیرم یعنی صرفا همه چی دست خودتون بعدش به جای مردن امسال میتونی بری ...
فعلا شرایطم به ایتالیا میخوره ایتالیا هم شنیدم زیاد خوب نیس اره نشستم باخودم فکر کردم به جای اینکه بمیرم مهاجرت کنم اما خب نمیدونم خانواده رو چه جور راضی کنم به خاطر همین گفتم تا ایلتس بگیرم پول بیشتری ذخیره کنم هم زمان ارشدمم که سه سال طول میکشه بگیرم و کم کم دور شم از خانوادم وهم اینکه شرایط بورسیه دادن برای دکترا میگن راحت تره بورسیه راحت ترمیدن