2777
2789
عنوان

مهاجرت

201 بازدید | 37 پست

حس میکنم همه مهاجرت کردن به جز من نمیدونم منم مهاجرت کنم یا نه ۲۷سالمه کارم خیلی راحته حقوقم ۲۵تا سی ولی خب کلی محدودیت دارم از ازدواج با مردای ایرانی هم میترسم شما بودین چی کار میکردین با شرایط من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه دارن مهاجرت می‌کنند واقعا اگر قصد رفتن داری از همین الان شروع به اقدامات مهاجرت کنین خیلی بهتر از فرداس

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

همه دارن مهاجرت می‌کنند واقعا اگر قصد رفتن داری از همین الان شروع به اقدامات مهاجرت کنین خیلی بهتر ا ...

میخوام ارشد بخونم برا دکترا برم تااون تایم میتونم هم زبان بخونم هم خانواده رو راضی کنم 

اگه میتونی،هرچه سریعتر،یه نفس اینجا کمتر هدر بده

تا زبان بخونم اینا دوسه سالی طول میکشه میخوام ارشدمو بگیرم برا دکترا برم از یه طرفی چون اینجا از نظر کاری اینا همش راحت بودم میترسم اونجا اذیت بشم چون میگن چن سال اول خیلی سخته من هیچ وقت تو سختی از نظر مالی اینا نبودم 

مردهای ایرانی که برای ازدواج بهترند و قابل اعتماد تر

با مردای ایرانی که اجازه دارم ازدواج کنم میدونم اونا به درد نخورن وخودمم باتوجه به شرایطم حق انتخاب ندارم