2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
میخوام ارشد بخونم برا دکترا برم تااون تایم میتونم هم زبان بخونم هم خانواده رو راضی کنم

تایپک قبلی گذاشته بودید میخوام بمیرم  یعنی صرفا همه چی دست خودتون بعدش به جای مردن امسال میتونی بری دور شی از همه راحت تری  الان دکترا چهار ساله اگر شرایط شو دارین همین الان با ارشد برین بعدش یک فردی هست به نام صادق میگن که سن بالا بره دیگه انسان افسردگی میگیرن اونجا الان جونین راحت میتونی عادت کنی 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

واقعا از ازدواج با مردهای ایرانی میترسین ؟.🙄😂از خارجی نمیترسین ؟ خدایی سرزمین عجایب هست اینجا🤣

واقعا  چه جوری  از خارجی نمی‌ترسند و اعتماد می‌کنند 

مردهای خارجی که خانواده رو راحت ول می کنند و میرن

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا از ازدواج با مردهای ایرانی میترسین ؟.🙄😂از خارجی نمیترسین ؟ خدایی سرزمین عجایب هست اینجا🤣

نه اونجا اگه بفهمی طرف بده سریع جدا میشی اینجا جدا بشم دیگه حق زندگی کردن ندارم کلی حرف و محدودیت هزار برابری 

نه اونجا اگه بفهمی طرف بده سریع جدا میشی اینجا جدا بشم دیگه حق زندگی کردن ندارم کلی حرف و محدودیت هز ...

با یک فرهنگ کاااملا متفاوت قطعا زندگی سخت تره تا با فرهنگ خودت البته اگه انتخابت عاقلانه باشه 

تایپک قبلی گذاشته بودید میخوام بمیرم یعنی صرفا همه چی دست خودتون بعدش به جای مردن امسال میتونی بری ...

فعلا شرایطم به ایتالیا میخوره ایتالیا هم شنیدم زیاد خوب نیس اره نشستم باخودم فکر کردم به جای اینکه بمیرم مهاجرت کنم اما خب نمیدونم خانواده رو چه جور راضی کنم به خاطر همین گفتم تا ایلتس بگیرم پول بیشتری ذخیره کنم هم زمان ارشدمم که سه سال طول میکشه بگیرم و کم کم دور شم از خانوادم وهم اینکه شرایط بورسیه دادن برای دکترا میگن راحت تره بورسیه راحت ترمیدن

تا زبان بخونم اینا دوسه سالی طول میکشه میخوام ارشدمو بگیرم برا دکترا برم از یه طرفی چون اینجا از نظر ...

بنظر خودت اگه چند سال سختی بکشی(همونطور که خودت گفتی)بهتر از این نیست که تا آخر عمرت همه جوره سختی بکشی؟