2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص osteo plus هر شب نیم ساعت قبل از خواب اینم خوب بود

به من پرگابالین۵۰ و استامینیفون۵۰۰ژلاتینی داده از ظهر خوردم هیچ اثری قوی نداشته دردم ارومتر شده اما باز درد دارم

به من پرگابالین۵۰ و استامینیفون۵۰۰ژلاتینی داده از ظهر خوردم هیچ اثری قوی نداشته دردم ارومتر شده اما ...

اینا که بت داده به درد نمیخورن اصلا

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

اا پس همینه درد دارم

بزار یه توضیح بهت بدم عزیزم یه مایعی هست بین مهره ها این مایع تا زمانی که نزده بیرون همه چی اوکیه اما وقتی اون مایع از بین مهره ها خارج بشه پخش میشه توی استخوان که این باعث درد میشه اسم اون مایع رو نمیدونم بنابراین مسکن ها بی فایدست باید داروهایی استفاده کنی مث همون قرصی که بهت گفتم یا همون امگا۳ که باعث بشه اون قسمت که ساییدگی ایجاد شده ترمیم بشه تا زمانی که ترمیم نشده هر چی قرص بخوری فایده نداره

بزار یه توضیح بهت بدم عزیزم یه مایعی هست بین مهره ها این مایع تا زمانی که نزده بیرون همه چی اوکیه ام ...

من یک ماه برای مفیدبودنش امگا۳میخورم اما هیچ تغییری نداشتم تازه زمانی که شروع کردم اصلا گردنم درد نمیکرد 

اا پس همینه درد دارم

داروهایی که به من داد آناهیل پلاس تسکین دهنده درد و التهاب همون قرص آناناسه روزی یک عدد

قرص امگا روزی یک عدد تامین کننده اسیدهای چرب مورد نیاز بدن آنتی اکسیدان

آمپول ویتامین E ماهی یک عدد 

قرص سالاس هر ۱۲ ساعت یک عدد

قرص osteo plus هر شب نیم ساعت قبل از خواب

آمپول نوروبیون یخچالی ماهی یک عدد 

آمپول تریا مسینولون هفته ای یک عدد 

چه دکتری رفتید؟ارتوپد رفتید؟کجا مطبشون

من خوزستانم عزیزم اول فرستادنم دکتر مغزو اعصاب که ببینه آیا این دردها عصبیه یا نه که متخصص مغزو اعصاب ام آر آی مینویسه که بعد باید جواب ام آر آی رو ببری پیش ارتوپد

من خوزستانم عزیزم اول فرستادنم دکتر مغزو اعصاب که ببینه آیا این دردها عصبیه یا نه که متخصص مغزو اعصا ...

اهان به من گفتن برو جراح مغز و اعصاب چون ستون فقرات مربوط به این دکتره ولی من انقد درد داشتم پیش ارتوپد رفتم که تشخیصش درست بود ولی به نظرم برای عمل ارتوپد خوب نیست