2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اصرار من فیزیوتراپی واسم نوشت و همینطور قرص گفت یه ماه انجام بده بیا پیشم اما اینهمه دارو خوردم ا ...

والا من مهره های گردنم از مهره ۵ تاپایین داغونه بهم نگفت بیا عمل کن فقط بهم دارو داد جواب نگرفتم آمپول داد جواب نگرفتم اینجا یه خانمی خدا خیرش بده بهم گفت امگا ۳ بخور بعد برو طب سوزونی انجام بده این کارا رو کردم بعد ۶ ماه درد کشیدن که زده بود به دستمو فلج کرده بود خوب شدم نه که بگم معجزه رخ داد نه اما بهتر از قبلم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

[QUOTE=352767496]تو گوگل تمرین های درمان دیسک گردن رو انجام بده[/QUOTEمیترسم کار اشتباه انجام بدم بد ...

اصلا سخت نیستن

جلو فیزیوتراپ انجام بده بهش بگو درست میزنی یا نه کمکت میکنه

Born to suffer forever 

والا من مهره های گردنم از مهره ۵ تاپایین داغونه بهم نگفت بیا عمل کن فقط بهم دارو داد جواب نگرفتم آمپ ...

خداروشکر الان قشنگ درد میکنم امیدوار بهتر از روزای دیگت بشی واله به من نگفت کدوم مهره پرسیدم گفت کاری نداشته باش دکتر خوبی بود ارتوپد بود حالا یه ماه دارو میخورم ببینم چه اثری داره ولی از ظهر  امپول مورفین مسکن کلی دارو‌خ‌رد هیچ و هیچ  نمیدونم یعنی واقعا ازاین بدتره دردش چون الان من خیلی درد دارم ضعف دارم  نه کار سنگین کردم نه چیزی چرا اینجوری شدم بهونم این بود یه شب از رو متکام افتادم همین

خداروشکر الان قشنگ درد میکنم امیدوار بهتر از روزای دیگت بشی واله به من نگفت کدوم مهره پرسیدم گفت کار ...

ببین دیسک زده بود دستامو فلج کرده بود به خدا آرزوی مرگ میکردم الانم درد میکنه ها اما نه مث قبل حالا میخوای امگا ۳ بخور یه شب در میون انشالا فرجی بشه امیدوارم هر چی سریعتر بهبودیتو به دست بیاری عزیزم

ببین دیسک زده بود دستامو فلج کرده بود به خدا آرزوی مرگ میکردم الانم درد میکنه ها اما نه مث قبل حالا ...

من امگا۳یه ماهه میخورم هروز بد ناهار نه بخاطر دیسکم به خاطر مقوی و اثرات خوبش 

یه قرصی به من داد دکتر بزار ببینم چیه نوشتمش یه جایی ببین اینو بهت داده یا نه اینم واسه من خوب بود صبر کن الان زود برمیگردم

قرص osteo plus هر شب نیم ساعت قبل از خواب اینم خوب بود