با اصرار من فیزیوتراپی واسم نوشت و همینطور قرص گفت یه ماه انجام بده بیا پیشم اما اینهمه دارو خوردم ا ...
والا من مهره های گردنم از مهره ۵ تاپایین داغونه بهم نگفت بیا عمل کن فقط بهم دارو داد جواب نگرفتم آمپول داد جواب نگرفتم اینجا یه خانمی خدا خیرش بده بهم گفت امگا ۳ بخور بعد برو طب سوزونی انجام بده این کارا رو کردم بعد ۶ ماه درد کشیدن که زده بود به دستمو فلج کرده بود خوب شدم نه که بگم معجزه رخ داد نه اما بهتر از قبلم
در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
[QUOTE=352767496]تو گوگل تمرین های درمان دیسک گردن رو انجام بده[/QUOTEمیترسم کار اشتباه انجام بدم بدتر بشه پس فردا وقت فیزیوتراپی دارم دکتر که مسلط بود به عمل
والا من مهره های گردنم از مهره ۵ تاپایین داغونه بهم نگفت بیا عمل کن فقط بهم دارو داد جواب نگرفتم آمپ ...
خداروشکر الان قشنگ درد میکنم امیدوار بهتر از روزای دیگت بشی واله به من نگفت کدوم مهره پرسیدم گفت کاری نداشته باش دکتر خوبی بود ارتوپد بود حالا یه ماه دارو میخورم ببینم چه اثری داره ولی از ظهر امپول مورفین مسکن کلی داروخرد هیچ و هیچ نمیدونم یعنی واقعا ازاین بدتره دردش چون الان من خیلی درد دارم ضعف دارم نه کار سنگین کردم نه چیزی چرا اینجوری شدم بهونم این بود یه شب از رو متکام افتادم همین
خداروشکر الان قشنگ درد میکنم امیدوار بهتر از روزای دیگت بشی واله به من نگفت کدوم مهره پرسیدم گفت کار ...
ببین دیسک زده بود دستامو فلج کرده بود به خدا آرزوی مرگ میکردم الانم درد میکنه ها اما نه مث قبل حالا میخوای امگا ۳ بخور یه شب در میون انشالا فرجی بشه امیدوارم هر چی سریعتر بهبودیتو به دست بیاری عزیزم
در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند