2777
2789

واقعا از لحاظ روانی آروم تر هستین؟ 

چه تاثیراتی تو زندگیتون داشته؟ 

آدم شادتری هستین؟ 

تمرکزتون بیشتره؟

سازگاری بیشتری با آدمای اطرافتون دارین؟

من خیلی مشکلات اطرافم هست

خیلی آدمای بدی اطرافم هستن خودمم نمیگم خوبم ولی همیشه محتاطانه برخورد میکنم با اطرافیانم که ناراحتشون نکنم مگه اینکه عوضی بازی در بیارن ولی واقعا بقیه اینطوری نیستن 

ارتباط با آدما منو خسته کرده خیلی 

خیلی احساس خستگی میکنم از لحاظ روانی 

کلا نماز چه تاثیری تو زندگیتون داشته؟ 

من مدیتشن میکنم عالیههه

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چطوری باید یاد بگیرم مدیتیشن رو

مدیتشن گوش میکنی و میخوابی😅

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

به یه بچه آیفون ۵۰ میلیونی بدون بازی بدی قبول میکنم یا یه شیایومی ۳ میلیونی با بازی های زیاد؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من مذهبی نیستم ولی نماز میخونم،کلا مهربون تر شدم تمیز تر شدم در طول روز حواسم بیشتر به رفتارمه ک کسی رو ناراحت نکنم ۱ هفته که پریودم و نمیخونم بنظرم خیلی بی قرارم و متاسفانه اصلا یاد خدا نمیوفتم ولی نماز که میخونم بعد نماز از خدا تشکر میکنم و خوشحال ترم ،چند تا حاجتم هم با نماز و نماز شب براورده شده 

نماز .... صبورترم کرده 

نسبت به مشکلات وگره های زندگی  بی تفاوتم چون امیدم به خداوند  و کرم اهل بیت هست که مارو رها نمیکنن 

زندگی رو باتمام سختی هاش دوست دارم 

بعد نماز ونیایش روزانه ارامش مطلق میگیرم انگار بدنت ریکاوری میشه 

امیدوارم خداوند از منه حقیر قبول کنه 

حسین جانم 🌺

شیایومی چطور

چرا؟ چون بچه ارزش آیفون رو نمیدونه.

من و شما هم ارزش نماز رو نمی‌دونیم.

کل ثروت های عالم از یک الله اکبر نماز کمتره.

صورت برزخی نماز به حدی زیباست که اگه ما ببینیمش از شدت زیباییش از خور خواب میوفتیم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مرسی❤️

ان‌شاءالله نماز رو شروع کردی به قصد قربت بخون به هر جا بخوای برسی میرسی .