2777
2789
عنوان

علایم لانه گزینی چیه غیراز لک

| مشاهده متن کامل بحث + 113970 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من متخصص لانه گزینی هستم سه بار تجربه دارم     علائمش هر چند تو هر شخص متفاوته  ...

سلام ببخشید میخواستم بپرسم امکانش هست تو بارداری اول خونریزی لانه گزینی نباشه ولی تو بارداری بعدی باشه

عزیزم من متخصص لانه گزینی هستم سه بار تجربه دارم     علائمش هر چند تو هر شخص متفاوته  ...

عزیزم من روز. ۲۵ پریدی هستم دیروز و. امروز دستمالم خیلی کم  لک شد. با کمردرد. و بدن درد سوزش ودرد قفسه سینه به نظرت ممکنه لانه گزینی باشه و کی تست بدم ؟

سلام، خانوما من دو روز قبل پریودیم رابطه سطحی بدون دخول داشتم منی خارج نشده ، دو روز بعدش که موقع پریودی بود پریود شدم، پریودی پنج روزه داشتم ، به نظرتون لانه گزینی هستش؟

سلام دوستم,ببخش میخواستم بپرسم ازپریودیم یکم گذشته,توی ادرارم یه کوچولوخون دیدم ,فرداش باز یه باردیه دیدم والان دوروزه میگذره ودیگه خونی ندیدم,میشه ازلانه گزینی باشه؟؟من یک دوره کلومیفن خورم

سلام کسی میتونه کمکم کنه

من دو روز زودتر پریود شدم  سر ۶ روز پاک شدم ولی از فرداش دوروز لک قهوهایی دیدم کمر درد تهوع هم دارم

قبلش گوش درد داشتم کلی آموکسی کلاو وایروبروفن خوردم خیلی میترسم حامله باشم

سلام

من عضو جدید نی نی سایتم

امیدوارم کسی باشه راهنماییم کنه.

من هشت ساله ازدواج کردم اما متاسفانه تاحالا بچه دار نشدم. قبلا مشکل تنبلی تخمدان داشتم که خدارو شکر با دارو درمان برطرف شد.یه سابقه مول هم دارم!!!بهرحال چند روز قبل آخرای پریم بود که نزدیکی داشتم دیروز که دقیقا 6روز از پریم میگذشت لکه های کم رنگ صورتی مانند دیدم. صبح دیدم دباره قطع شد ظهرش دباره دیدم شبشم یه لکه قهوه ای کم رنگ دیدم.بعدش قطع شد امروزم درد خفیف زیر شکم و کمرم دارم. میخواستم بدونم ممکنه لانه گزینی باشه؟؟ لطفا کسی میدونه جواب بده

سلام من عضو جدید نی نی سایتم امیدوارم کسی باشه راهنماییم کنه. من هشت ساله ازدواج کردم اما متاسفان ...

سلام خانمی خوبی ایشالا که لانه گزینی باشه سه روز بعد اقدام فک کنم لانه گزینی بشه 

سلام من عضو جدید نی نی سایتم امیدوارم کسی باشه راهنماییم کنه. من هشت ساله ازدواج کردم اما متاسفان ...

سلام دوست عزیز به نظرم علائمتون مربوط به بارداری بوده، باردار شدین ان شاء الله؟

و خدایی که به شدت کافیست...