من درد پریودی دارم و دو سه روزه شکمم درد داشت اما این درد پریودی رو هیچوقت نداشتم امروز18 دورمه اصلا لانه گزینی چندروز بعد اقدام اتفاق میفته یامال هرکسی فرق میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من متخصص لانه گزینی هستم سه بار تجربه دارم علائمش هر چند تو هر شخص متفاوته ...
عزیزم من روز. ۲۵ پریدی هستم دیروز و. امروز دستمالم خیلی کم لک شد. با کمردرد. و بدن درد سوزش ودرد قفسه سینه به نظرت ممکنه لانه گزینی باشه و کی تست بدم ؟
سلام، خانوما من دو روز قبل پریودیم رابطه سطحی بدون دخول داشتم منی خارج نشده ، دو روز بعدش که موقع پریودی بود پریود شدم، پریودی پنج روزه داشتم ، به نظرتون لانه گزینی هستش؟
من هشت ساله ازدواج کردم اما متاسفانه تاحالا بچه دار نشدم. قبلا مشکل تنبلی تخمدان داشتم که خدارو شکر با دارو درمان برطرف شد.یه سابقه مول هم دارم!!!بهرحال چند روز قبل آخرای پریم بود که نزدیکی داشتم دیروز که دقیقا 6روز از پریم میگذشت لکه های کم رنگ صورتی مانند دیدم. صبح دیدم دباره قطع شد ظهرش دباره دیدم شبشم یه لکه قهوه ای کم رنگ دیدم.بعدش قطع شد امروزم درد خفیف زیر شکم و کمرم دارم. میخواستم بدونم ممکنه لانه گزینی باشه؟؟ لطفا کسی میدونه جواب بده