2777
2789
عنوان

جای من باشید ماشینتون میفروشید

184 بازدید | 20 پست

اچ سی کراس داریم نارنجیه رنگش بعد زیادم لعنتی خراب میشه ماهی سه تومان خرج داره حداقل امروز رفتم قیمت کردم گفتن ۴۰۰تومن 

من نهایت بتونم ۱۰۰بزارم روش فعلا    نمایشگاهیه می‌گفت جا برادرتون  میگم نفروش. ماشین اتومات دیگه پیدا نمیکنی با این قیمت. ماشین دیگه پیدا کنی دست دومه ۲۰۶یا هر چی.  اونم خرج داره 

الان نمی‌دونیم چکار کنیمبه نظرتون با همین قیمت بفروشم. ۱۰۰بزارم روش یه ۲۰۶۵۰الی ۶۰تا کار کرده یا رانا بگیرم؟

وکیل استان قم. ۰۹۱۰۰۱۰۴۶۳۵❤️❤️❤️❤️❤️❤️

حالا فک نکن اونا خرج ندارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بستگی داره ماشین خوب پیدا کنی یا نه

اما ماشینی ک ب خرج نگه داشتنش بیفایدس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر کی دیدم ماشین فروخته نتونسته بخره خودمم چندتا وام گرفتم نشد با این شرایط اقتصادی کاش یه تعمیر اساسی کنی اما نفروشی 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
بستگی داره ماشین خوب پیدا کنی یا نهاما ماشینی ک ب خرج نگه داشتنش بیفایدس

پیدا نشده تا الان 

من قبلاً تیبا داشتم. به ۴۰رسید شروع شد خرجاش

من هر کی دیدم ماشین فروخته نتونسته بخره خودمم چندتا وام گرفتم نشد با این شرایط اقتصادی کاش یه تعمیر ...

خودمم دو دل شدم 

به نظرم نمیتونم بخرم 

نمایشگاهیم خیلی پشیمونم کرد

ماشینتون واقعا خوبه. همون پولو بدید به یه تعمیر حسابی و رنگشم عوض کنید😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خودمم دو دل شدم به نظرم نمیتونم بخرم نمایشگاهیم خیلی پشیمونم کرد

خب پس ریسک‌نکن حتی شده ببر تهران یا شهر دیگه تعمیر اساسی بکن فوقش ۲۰ میلیون هزینه کن درس حسابی بشه همین استفاده کن آن شاءالله پول هات جمع کن بیشتر که شد یه اتومات بهتر بخر 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

ماشین اچ سی کراس ماشین خوبیه ..موتور tu5 و گیربکس آیسن اتومات داره ولی چون نسبت به موتور بدنه سنگینه یکم تنبله و شروع حرکتش یکم کنده.. 

مدل ماشینتون چیه؟ چقدر کار کرده؟ کی خریدین؟ از اول دست خودتون بوده؟

ماشین اچ سی کراس ماشین خوبیه ..موتور tu5 و گیربکس آیسن اتومات داره ولی چون نسبت به موتور بدنه سنگینه ...

مدلش ۹۶

الان ۹۰ تا کار کرده 

چون چپی بود از اول ارزون گرفتم ولی مشکلی با رانندگی باهاش ندارم فقط تعمیرات اساسی میخوره بهش 

ماه قبل رادیاتش منفجر شد  کلا همرو عوض کردیم الان گیربکسش روغن میده باید چسب بزنن درست نشه باید عوض کنم 

یه ماه بهم مرخصی نمیده   

مگه میشه ماهی سه میلیون تومان خرج داشته باشه اونم اچ سی کراس ؟ مثلا چی میشه ؟ چه خرجهایی کردین؟

من اردیبهشت 1399 بین اچ سی کراس و برلیانس مونده بودم که فقط به خاطر ظاهرش برلیانس رو انتخاب کردم وگرنه اچ سی انتخاب میکردم.

مدلش ۹۶الان ۹۰ تا کار کرده چون چپی بود از اول ارزون گرفتم ولی مشکلی با رانندگی باهاش ندارم فقط تعمیر ...

خب از اول چپی گرفتین ... احتمالا تمیز نگرفتین..و شاید اون 90 هزار تا کارکرد واقعیش نیست و دستکاری شده.. حالا این گیربکسش رو هم درست کنید رادیاتش رو هم که عوض کردین دیگه فکر کنم براتون کارکنه چند سالی ..

مگه میشه ماهی سه میلیون تومان خرج داشته باشه اونم اچ سی کراس ؟ مثلا چی میشه ؟ چه خرجهایی کردین؟من ار ...

اچ سی من مشکل داشت  از اول 

اچ سی  سالم مشکل ندارد 

البته من همرو چک کردم   اون موقع مشکلی نبود