من اعترافی که میکنم نابود نمیشم اما کسی نمیدونه با پیج فیک شماره دختر عمم رو زیر هر پست میزاشتم داخل اینستا پیش ما بود همش گوشیش زنگ میخورد حقشه کثافت بیشعور بوق بوق شما چی اینم بگم با دختر عمم و عمم در ارتباط نیستیم از خانواده پدری فقط پدرم هست💔😂😂
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
با ی خط فیک به پسرعموم پیام دادم فلانی عاشقته روش نمیشه بگهرفت گرفتش😂😂😂بفهمن کلمو میکنن
حالا راست گفتی یا الکی بود؟؟
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
راست گفتمهمو دوس داشتناون دخترعموم این پسرعموم میومدن پیش من درددل و بعد تاکید میکردن به طرف مثابل ن ...
خیلی هم خوب
کار خوبی کردی
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی چیزی ک خانوادم نمیدونن و فقد یکی دوتا از دوستای قدیمیم ک اونم چندین سال ازشون بیخبرم، اینه ک من قبل ازدواج شوهرمو دوست داشتم ولی خبر نداشت یهو اومد خاستگاریم
با ی خط فیک به پسرعموم پیام دادم فلانی عاشقته روش نمیشه بگهرفت گرفتش😂😂😂بفهمن کلمو میکنن
این میشود امر خیر 😂😂
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
نمیخواستن اعتراف کننبعد من یچیزایی به پسرعموم گفتم ک اصلا نگم بهتره😂😂😂
همون بهتر سرش بزن 😂😂😐🌬
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^