2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من یک کانالی داخل تلگرام و ایتا ایجاد کردم و در اونجا محصولات برند تراست رو ارائه میدم

برند تراست محصولات اولیه ش از سوئیس میاد و داخل ایران مونتاژ میشه و به بازار عرضه میشه و الان داره با برند لدورا و خیلی از برند های ایرانیه دیگه رقابت میکنه

میتونین بزنین تو اینترنت و راجع بهش بخونین و حتی نظرات کسانیکه از محصولات تراست استفاده کردن رو ببینین

برند تراست ارائه دهنده انواع محصولات مراقبت پوستی و آرایشی و بهداشتی و حتی مراقبت از مو هست 

انواع ضد آفتاب ها، شوینده های مناسب انواع پوست، انواع سرم و روغن های متناسب با پوست صورت، انواع روغن ها و ماسک های مناسب مو و حتی انواع کرم های آرایشی مثل بی بی کرم و سی سی کرم رو عرضه میده

✨پیش از خرید محصولات، شما میتونین با مشاور تخصصی ما به صورت رایگان صحبت کنید تا خرید بهتری داشته باشید و بتونین یک روتین مراقبتی پوست درست رو برای خودتون انتخاب کنید و داشته باشید، جهت مشاوره میتونین به آیدی بنده داخل تلگرام یا ایتا پیام بدید و من شما رو به مشاورمون وصل میکنم بعد از اتمام مشاوره میتونین محصولتونن رو از طریق آیدی بنده ثبت سفارش کنید. 

شماره بنده جهت پاسخگویی به سوالاتتون و ارسال لینک مربوط به کانال ها 09136777324

و آیدی بنده در تلگرام :@prim_rose2005

آیدی ایتا:@prime_rose