● پشت پرده زندگی بلاگر اینستاگرامی ●
یه ویدیویی بود تو سوشیال مدیا اینستاگرام یه دختری بود خیلی جواان بود و شعاف میکرد و زندگیش رو به رخ بقیه میکشید و سرکوفت میزد به بقیه که یعنی شما ها فلان و برسانید و من فرشته ام و من پولدار و من تیلیاردرم یه کلید واحد اپارتمان دستش گرفته بود میگفت که با اولین حقوقم فلان خونه و واحد رو خریدم و خیلی حس خوبیه و درآمدم فلان تیلیارد تومنه و یه برگه قولنامه و سند هم دستش بود کلی افراد زن و مرد پیر و جوان هم کامنت گذاشته بودن مت با چندین سال بیست تا سی سال سابقه نتونستیم خونه و مسکن بخریم تو چطور با اولین درامدت بدون کمک و حمایت خانواده و پدرت واحد آپارتمان خریدی ؟؟
(( و کاشف به عمل اومد که پشت پرده و صحنه زندگیش
این بود که دختره تو دفتر اسناد رسمی و دفترخونه و املاکی کار میکرده که اسناد ملک و مسکن و موبایعنامه و قولنامه و قرداد مینويسن شاغل بوده و رفته یکی از اون برگه ها رو برداشته میگه با یه کلید واحد که فروش رفته بوده که اصلا مشخص نبود نوشته هاش بین اون همه برگه یکی رو انتخابی برداشته گفته مال مننه و خودم با درآمد و حقوق خودم خریدم )) .....
یعنی به هیچ چیز تو فضای اینترنتی. مجازی اعتماد نکنین و زندگی خودتونو باهاشون مقایسه نکنین دروغ و راست زندگی و باطن و ظاهر زندگی شعاف گر ها و بلاگرهای اینستاگرامی و اینترنتی کرایه ای و اجاره ای هست و معلوم نیست پشت صحنه چی هست .....